tco EceAydn bence yeterli olmaz. Yegenimden biliyorum 10 lu seti bile yetmemisti. Acikcasi Ben 20 li setimin havlusu haric hepsini koydum
Ladess EceAydn eylülde doğumum vr ben 10lu takım bilealmadım,iki tqkım zıbın ,çorap ,şapka,2battaniye ,bez,3tane de çıtçıtlı bady koydum ekstra 🙂
gonulcelen EceAydn ben 10 lü ve 20 li set aldım ikisini de koyarım valize ama ztn 40 gün e kdr hastane çıkışı boyunda ki 0 yani 56 cm kıyafetleri giyeceğini düşünürsek ve evde varsa çantanıza koymakta fayda var bazen ameliyathaneden geldiğinde üstü kanlı kirli olabiliyor.
EceAydn tco iki tane besli set goturmeyi dusunuyorum ama bilemiyorum ya almaya gerek var mi yok mu 20 li setler nasil oluyor ki onu hic bilmiyorum
Aysenurtsr 5 gun once dogum yaptim, 5li set verdim ilk hemsireye yeterliydi 🤗 yanimdada yedek kiyafetleri vardi
EceAydn Aysenurtsr besli sette alt ust ayri oluyor ya; icine birsey giydiriliyor mu ekstra goturmek gerek sanirim. Kafam cok karisik 😁 kis ayina denk gelicek cunku
Aysenurtsr EceAydn ben 5 li setin icine bir tane zibin koydum. Kisinsa zaten mutlaka koyun, corap vs de olsun sizin.
blackwhite EceAydn 1 tane hastane çıkışı yanında da yedk kıyafet götüreceğim sende öyle yap boşuna alma
Handsomebaby İçinde zıbınları oluyor.onu giydiriyorlar takımın içine.10 lu set yeterli olur.Zaten çok fazla 0-3 ay kıyafete gerek yok hemen büyüyorlar
ArzuGl Ben beşliyi daha sade onluyu prenses taçlı aldım. İlk doğum için hemşireye beşliyi vericem bebektende bende de hal olmaz o gün diye onluyu ertesi gün giydiricem ki ben de biraz tipimi düzeltirim fotoğraf çekilir:)
hafsa2020 EceAydn yeter bence 5li koyun ekstra zıbın flan koyasınz zaten alt üsttakımda koyun abartmaya gerek yok🤗 ben öyle yapcam
Epelinkiran Ben bi 5li bi 10lu takım koydum bi kaç tanede ayrıca patikli tulum ve zıbın koydum. Eldiven çorap şağkada koydum 2şer tane fazladan. Doğumum eylül sonu olcak nasipse, havalar nasıl olcak bilemedim tam geçiş mevsimi