GamzeDurmus Arkadaşlar Defne isminde tanıdığı olan var mı, nasıl acaba? Yada defne ismine benzer kısa saf manaları olan başka hangi isimleri önerirsiniz?
okuyor GamzeDurmus 3 tane defne taniyorum. Hepsi anaokulu çağında. Çok enerjik ve sevecenler. Zekiler. Bazen de konuşmaları yetişkin gibi. İnsan hayret ediyor :) hepsi çok tatli
Carriebradshow GamzeDurmus arkadaşımın kızı var çok uysal. Bebekkende öyleymiş. Komşum Defne abla var dünya tatlısı, çok naif bir hanımefendi. Bende kızıma Defne ismini koyacağım 🥰
Aysun1981 Eşimin kuzeninin 3 yaşında kızı var, Defne. İnanılmaz tatlı ve uysal bir çocuk. Saatlerce vakit geçirebilirim onunla. İsmide çok yakışıyor ona 😍
Carriebradshow GamzeDurmus inşallah bizimkilerde öyle sevimli akıllı olurlar 🥰 ben ikiz bebek bekliyorum birisi kız birisi erkek. En azından Defneciğim sakin olur diye umuyorum 😅
GamzeDurmus Carriebradshow ay inşallahhh 🥰🥰😂 ben mana olarak tam olarak ne anlama geldiğini bulamadım ama siz bakmış mıydınız
Carriebradshow GamzeDurmus evet bakmıştım. Güzel ahlaklı genç kız anlamına geliyormuş. Bir de Yunan mitolojisinde geçiyor bir hikaye vardı. Ayrıntıları unuttum ama genç bir kız kendisine zarar vermek isteyen birinden korunmak için Defne ağacına dönüşüyordu. Defne isminin oradan geldiği de söyleniyor.