Tettyy Kızlar merhaba Avrupa Yakasın da detaylı ultrason için perinitoloji arıyorum önerileriniz var mı acaba ben küçük çaplı bi araştırma yaptım 800-900 arası bana çok yüksek geldi fiyatları Sizlerin gittiği perinotoloji ücretleri ne kadar acaba
Pembekurdele Tettyy ben medipolde yaptirdim 915 tl idi ama bizim ikiz bebek oldugu icin 1510 tl ödedik
Ceydaa61 Tettyy ben de arayıştayım. İstanbul Esenyurt Reyap hastanesinden fiyat aldım. 600₺ dediler ama hiç gittiğim bir hastane değil emin olamadım. Çoğu yere göre fiyat çok uygun
Asyanill Tettyy bht clinipe gittim canım 1050 tl malesef ama çok çok ilgiliydi 1 saat 15 dakika kaldık içerde resim cd si ve çıktısı verdi 20 adet cdye atmıştı 12 tanesininde çıktısını verdi her milimini anlatarak gösterdi
OzlemK34 Başakşehir çam Sakura bedava orda yaptırdım bebek de ufak bişey gördüler birde özel de dr kağan beye gittim levent te öneririm 550 tl detaylı
Tettyy OzlemK34 peki Kağan bey den nasıl randevu aldınız şimdi ben İnstagram profiline baktım oradaki numarayı aradım ama kapalı nasıl ulaşıcam acaba
OzlemK34 Özel canım dr kağan Kocatepe die instagramda yada YouTube de videoları var hem cd de veriyor renkli ultrason fotosu da veriyor. Çam sakura için önce kadın doğum doktoruna gidip ordan perinotolojiye gönderiyor
Tettyy OzlemK34 Bişi daha sorabilirmiyim kadın doğuma gözükücem aynı gün mü beni perinotolojiye yönlendiriyor yoksa farklı bi tarih mi veriyor nasıl oluyor acaba
OzlemK34 Tettyy bende orda ki numarasını aradım ve randevu aldım ama doktor bey önümüzde ki hafta salı günü dönecekti il dışına gitti ondan kapalıdır
Pembekurdele Zynpcbi 12. Haftafa Doc. Dr emine aydin cok ilgiliydi baya da uzun sürdü ultrason memnun kaldik