Linaaaa1 nhkgcgt bende iki kere demedim ama olmadı maalesef bana da doktorum 36. Saat ve sonrası gün aşırı demişti
Susu_09 nhkgcgt iğne günü ve sonrası 3 günü degerlendirdik şuan hamileyim çok şükür 12+4 inşallah sizinde tutar klomen denedik ilk ay 5 yumurtam oldu ama dollenmedi femara ile 2 yumurtam oldu tuttu çok şükür
Tomrishatun nhkgcgt 36 saat içinde biliyorum o gün ve ertesi gün atlamayın sperm olmaz yumurta dollenemez
asilannesii Eğer çatlatma iğnesinden bahsediyorsan benim doktorum iğne günü ve sonrasında gün aşırı ilişki öneriyordu. Ama hala olmadı.
nhkgcgt asilannesii ben düşük yaptım o zaman iğne günü ve sonraki günler değerlendirdim tuttu ama düştü femara mı klomen mi kullanıyorsun
asilannesii nhkgcgt 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Doktor değişikliği yapıcam bu ay o ne tür tedavi uygulayacak bilmiyorum.
asilannesii nhkgcgt yok hayır özelde doktorum. Her iki ay da da ikişer yumurtam gelişti ama dölllenme olmadı. Bu sefer özel bir kliniğe gidicem. Sadece infertilite ile ilgileniyor.
nhkgcgt Susu_09 benm ilki femara ile oldu düşük yaptım şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum sağlıkla kavuş bebeğine banada dua et lütfen 🌸
Susu_09 nhkgcgt amin inşallah benimde başından beri düşük tehlikem var yatıyorum sürekli inşallah sağlıkla atlatiriz Rabbim sağ salim isteyen herkese versin 🤲