Bbsra Kızlar 6 haftalık hamileydim kaö gündür kanamam vardı durmadı şimdi kaybettim .. kürtaja alıcaklar çok korkuyorum dua edin :(
Lale19 Bbsra geçmiş olsun canm üzülme bende bir düşük yaşadım içerde parça kaldığı için bende kürtaj oldum. Arkasına hemen hamile kaldım 3 buçuk aylığın suan . Rabbim su mübarek günde gönlüne göre versin
Bbsra Lale19 inşallaaah aminnn.. kanamam var biraz korkuyorum ama gecermiş.. rabbim hayırlısını versin cennette şefaatcim olsun inşallah :(
Duamm Bbsra Korkma cnm uyuşunca bişey hissetmyosun 2kez yaşadm dua et bol bol rabbim tekrardan nasip eder inşallah
Duamm Bbsra evet kürtajdan 6ay sonra hamile kaldm şuan 36 haftalıgm tabi bu süreçte kansulandırıcı igne kullandm
tugce4161 Allah yardımcn olsun inşallah bende iki kere yaşadım çok şükür şimdi tekrar hamileyim 15dakkka kadar anca sürüyor ve uyuyorsun hiç bişey anlamıyorsn rabbim tekrar nasip etsin
AslEry Bbsra canım hiç korkma 10 15 dklık bişey zaten uyuyup uyanmanla bitiyo herşey.Çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık sıhhat versin önce.Endişelenmeni anlıyorum.Hayırlısıyla inşallah sağsalim birdahakini kucağına alırsın inşallah. Rabbim sabır versin 🙏