melekmommm FusunF allah yardımcınız olsun. Covid mahvetti herkesin hayatını. İnşallah saglıkla kucagınıza alırsınız. Ailenizede üzüldüm yaşlı insanlar Otelde sıkılırlar. Geçmiş olsun
Ipekgulll Bssrrr hadi Rabbim hayırlıbir şekilde istediğin doğum yöntemiyle kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Bssrrr Ipekgulll devlet hastanesinde yaptığım test negatif çıktı. Hanimlar başınıza böyle birsey gelirse lütfen 2.testi devlet hastanelerinde yapmayı deneyin. Kendinizi riske atmayin
Bssrrr Ipekgulll doktorumu aradım test yaptırdığın hastanenin adı olacak şekilde tarih ve saat de olucak şekilde bana kağıt getir dedi bende e nabizdan pdf çıkardım yarın alırlar doğuma diye düşünüyorum
Alerdinc Bssrrr ay inanmıyorum resmen dolandırıcılık bu olan sizin psikolojinize oldu.. Kesinlikle böyle bir durumda iki yerde vericem test şimdiden korktum. Boşu boşuna bekleyecektiniz yoksa..
Ipekgulll Bssrrr istedikleri zaman milleti pozitif çıksrabiliyorlar demek ki gerçekten Allah yardımcımız olsun bu nedir ya inanmıyorum. Beklemek bebeğe ya da size bir zarar verebilirdi
Bssrrr DOGURDUM HANIMLARRR😍 2 GUN ÖNCE SABAH ALDIK OGLUSUMUZU KUCAGIMIZA FAZLASIYLA AGRILARIM VAR BIRAZ TOPARLANIYIM SEZERYAN VE HASTANE ICIN TECRUBELERIMI PAYLASICAM