Nermin_nur1 Kızlar bu gece itibari ile 15 haftalık oluyoruz . Sizlere şunu sorucam bebeğin ne tarafta olduğunu nasıl anlarız ? Mesela şu an sağ tarafıma kramp girdi ve bıçak gibi batıyor sonra geçiyor falan. Bebeğin o tarafa olduğunun belirtisi mi bu sizce ?
Buseyllzr Nermin_nur1 ben her sabah uyandığımda sağ tarafikd ağırlık hissediyordum kramp gibi bişey oluyordu doktora gittiğimde hocam sağ tarafta duruyor hep ağırlık oluyor orda dedim hoca da aslında sol da duruyor kafası sol da kalca kismi sağ da demişti ayak hareketleri fazla olduğu için orda ağırlık gibi hissedersin dedi 😂 şuan da hep göbek deliğinin altında hissediyorum o haftalar hareket hissetmedigin için ne tarafta olduğunu bilmek zor oluyor şuan karnımı deliriyor tekmeleriyle 😂
Pembekurdele Nermin_nur1 doktor ultrasonda bakarken ne tarafa bakiyor sağ sol yumurtalik. Ben mesela basindan beri biliyorum sağda olduğunu daha sonra zaten yukariya cikiyor bebek 🌼
Mucizem23 Nermin_nur1 Buseyllzr benim de 15 haftalık hep sag tarafımda agırlık oluyo iki dk somra geçiyo sizdede oluyo mu
Nermin_nur1 Pembekurdele ultrasonu sağ sola yönlendiriyor kuzum ama hep sağda değil soldada hissediyorum kramp en son kontrolde sola koya oradaydı ama değişiyor tabi yeri 😂
Pembekurdele Nermin_nur1 bende 15+5 haftalik hamileyim canim basindan beri sağdalar ikizler sag yumurtalik tutmuştu doktor söylemisti ve hep sağ tarafim agrir 🙈