RRR ftmaozdmr evet canım bizde 31 olacaz bizimde günde iki üç kez tutuyor hep aynı aralıklarla pıt pıt atıyo 😍
Benay ftmaozdmr bu hıçkırık nasıl oluyor bacım 19 haftalık hamileyim elimi karnıma koyduğumda böyle sanki kalp atıyormuş gibi bişey oluyor ama kendi kalbim mi bilmiuorum ayırt edemiyorum
Duyguynrky ftmaozdmr günde 5 defa her biri 2-3 dk sürüyor bazen ben trip oluyorum damarım atıyor gibi korkutsam geçer mi acaba diye eşime espiri yapıyorum 😂
Annesininkuzusu0911 Benay 😄😄 bende 21 haftalığım bende öyle hissediyorum bazen kalp atışı gibi 1 kere yada 2-3 kere pıt pıt oluyo acaba bebek mi kalp atışı mı diyorum 🤣
Benay Annesininkuzusu0911 ahhh bi anlasam perşembe gidiyorum doktora soracağım Anam bacım bebek mi göbek mi kendi kalbimi mi duyuyorum da bebek sanıyorum görecem 😂
HandeA ftmaozdmr benimde oluyor. Doktoruma sordum diyafram hareketleri ile solunuma hazırlıyormuş bebek kendini. adedi.Bunun olması iyi bişeymiş 😉
Zuhal2205 Bende de öyle eşime dinletiyorum. Kalk su iç diyo öyle görünce dayanamıyorum falan diyo. ☺️🙈Sanki içerde kötü bişey yaşıyomuş gibi hissediyomuş😂
Serenica Zuhal2205 ay canim bende bende hemen gecsin diye napicagmi sasriyorm guzel brsymis galiba ama bni huzursuz edio kendimi caresiz hissediyorm ona yardimci olamiyorm diye uzuluyorm Baya
Serenica ftmaozdmr biz 33+1 olduk 3 haftadr var canim oglum uzuluyorm bazen cani aciomu oyle olur Ken diye Ama normal sanirim bunlar 😊🙏
Hcrksk Karnınızın üstüne Kuman’da koyduğunuzda sürekli oynar hıçkırıkta anlarsınız.hareketleri,dönmesi daha farklı çünkü
DilayVardar Bizde 33 haftaligiz bu sabah hickirigina uyandim 15 dk sürdü ilk defa bizimkinin hickirdigina sahit olmadim da pek tedirgin oldum biraz hatta niye uzun sürdü diye 😊