MerveeD Eslemdemr0309 kendimi yerden yere vurarak evımı temizlemeyi özledim 🙈🙈 Hastayım ben malesef bu halimle de yapıyorum ama eskisi kadar harhur yapamıyorum 😂😂
Bursaspor16 Ahaha komik olcak ama kek hamuru yemeyi özledim çiğ yumurta var diye yiyemiyorum hamilelikte 😂
Eslemdemr0309 caghan_annesi ya o daha kötü insallah doğumdan sonra bebek uyur da sende o uyurken uyursun 🤲🏻🥰
Buseyllzr Eslemdemr0309 akşamları dizimi izlerken kola cips yapmayı özledim şimdi meyve süt meyve süt çok skldm abur cubur yemek istiyorum hunharca 🤦😂
Imasleeper Eslemdemr0309 sırt üstü yatmayı çok seviyorum ben onu özledim birde sabah kalktığımda bütün kemiklerimi hunharca esnetip çatır çatır kulunç kırılmasını çok özledim 😂😂😂😂 ekstra kahve+sigara ikilisini özledim 😂 ben galiba baya doğurmak istiyorum artık 😂😂😂
Eslemdemr0309 Imasleeper şuan tam beni anlattın valla 😁 sağlıklı sıhhatli doğuralım da insallah o günler de gelir 🥰
mavisevdamm_m Eslemdemr0309 kahve sigara 🙈 Allah’ım özlem gidermeyi nasip etmesin inşallah orası ayrı konu 😂
PrensesFiona Eslemdemr0309 arnavut ciğerini çok özledim. Ara ara canım çekiyor. Şimdi alıp yapsam ciğer de az satılmıyor ki çok az yesem desem gerisi kalcak yapamıyorum 😅
Zehraspl Eslemdemr0309 yuz ustu sırtüstü uyumayi uykuyuu cok ozledim 36 gun kaldi uykular haram oldu gencligim talan oldu🤣🤣