annemkk Merhaba hanımlar, A101den küvet almıştım, şimdi file de almak istiyorum. Ama hangisini almalıyım hangisi uyar emin olamadım. Sizler o küvete hangi fileyi aldınız? 😊
Glsh14 annemkk e bebekte var canim iki cesit file var biri katlanan kuvet icin biri normal küvet icin.oraya bak istersen
esn46kyy annemkk valla bı araştır istersen bende kullanışlı sanıyordum da üşüyo bebek filan demi herkes Mantıklı geldi bana 😊
Deletedmom_33 annemkk Bende ona benzer var diye e bebekten en büyük boyu aldım düz beyaz olan Xl mi XXL mi oluyor artık 🤣 büyük geldi ama kivirinca gergin kaliyo diye gidip degsitirmedim de. Sanırım en buyugun bir küçüğü daha uygun olur. Köşesinden dikecegim bende kıvırıp nolur nolmaz gerip bastırınca içine göçmüyor kuvetin gergin duruyor da.
Kumsalin_Annesii annemkk kesinlikle köpük file tavsiyemdir. Elele marka aldım bende küveti de A101’den almıştım tam oldu. Daha kullanmadık tabi ama aşırı kaliteli duruyor diğer havlu fileler gibi ince ve her an kopacakmış hissi yaratmıyor. Link bırakıyorum bakmak isterseniz. https://ty.gl/ja6w9v7et7
annemkk Kumsalin_Annesii çok sağolun bakıyorum 😊 Hepsini bir inceleyip ona göre alırım artık sağolun😊