Tgclvnt Mervekocahan Merhabalar. Şuan koranayım 18+6 ateşim çok oldu dün akşam ve bugün de devam ediyor boğazım da da ağrı var
halimos25 Mervekocahan şuan koronayim dün pozitif çıkmıştı doktorum bol c vitamini almamı ve bol bol su icmemi söyledi baş ağrısı olduğunda parol dışında hicbisey icmememi istedi umarım hepimiz kazasız bir şekilde atlatırız 🤲😓
glsmsny Mervekocahan ben de iki gündür hastaydım burun tıkanıklığı ağız kuruluğu öksürük baş ağrısı çekiyorum. Bugün test verdım covid olursam bol su C vıtamını ve coraspın ıcmemı soyledı.
halimos25 glzrsmz hayir kimse öyle birsey söylemedi ama ben karantinam bittiğinde hemen doktoruma gitmeyi düşünüyorum 😥
mercimekveannesiiii halimos25 bende covid oldum da dün test yaptırdım pozitif kaç gün kullanacaksınız kan sulandırıcıyı
Tgclvnt halimos25 Bana da verdi doktor ama ilk defa yapacağım akşam Ama korkuyorum aşıyı yanlış yaparım
halimos25 mercimekveannesiiii ben hamileligjn başından beri kullanıyorum doğuma kadar. Siz yeni mi başladınız ? Covid olunca mı başlattılar?
halimos25 Tgclvnt korkma kolay bisey bir iki defa yaparsan alışıyorsun sen covid olduğun için mi başlattı doktor yoksa normalde mi başlattı ? Çünkü ben başından beri kullanıyorum normaldede
mercimekveannesiiii Tgclvnt doktorunuz kan sulandırıcıyı kovid için mi verdi , kaç gün kullanacaksınız
mercimekveannesiiii halimos25 ha sizde kan pıhtılaşması var , aslında iki doktora görünüyorum biri doğuma kadar kullan dedi biri kullanmanıza gerek yok dedi kafamız karıştı açıkçası
halimos25 mercimekveannesiiii aynen pıhtılaşma testi yapmadi aslında doktor ben tedbir amaçlı kullanıyorum. Önceden bir tane düşügüm olduğu için pıhtılaşma olsa da olmasa da kullanmamı istedi bir zararı yokmuş tedbir amaçlı olarak vermiş zaten o yüzden bende başından beri kullanıyorum canım