dilek1406 Haftalık hamileyim henüz çatlağım yok. Çatlak oluşumunu engellemek için hangi kremlerden kullandınız
iremss dilek1406 bio oil Lierac Hindistan cevizi yağı zeytinyağlı kremler Hatta vazelin de iyi geliyo dediler onuda kullandm 35. Haftada çatladım 😂🥺 biraz da genetik işi Doğum sonrasu da çok çatlıyo aynı kremleri doğm sonrasu da kullanın
Asyagiller dilek1406 38+5 oldum çatlağım yok çok şükür 🤲🏻 Ara ara lierac, bebe yağı, hindistan cevizi yağı kullandım. Düzenli kullanmadım ama kiloyu az alınca etkili oldu sanırım çatlak oluşmamasında.
Rukiss- Ah bacı gardaşım 😂 bio oil, lierac, Hindistan cevizi yağı hepsini kullandım. 34. hafta olucak Otoban gibi oldum saldım ben de 😏 genetikmiş gerçekten annem de çok çatlamış
AsilveAnnesii Rukiss- katılıyorum ben de her şeyi kullandım lierac 2 kutu mustela incia vs ama 32 de çatur çutur çatladııım annemin de var çatlakları yani genetik kaldı ki öyle 20-30 kilo flan almadım 10kilo civarı ama zaten zayıftım ah bu genler 🥺🤭🥲
Demirssmomm Gozdee39 acı badem yağı olmasına özen gösterin, doktorlar genelde acıbadem yağı öneriyor tatlı değil
Cicilibicili Gozdee39 benim yine de çatlağım oldu malesef ki. Ama ben düzenli kullanmadım. Gerçi doktorum bu tarz şeylerin genetik olduğunu söylemişti ama yine de kullanmak lazım tabi
gulsumm1 Asyagiller 33 e girdim şimdi yeni yeni çatladı yanlarım karnım da yok bende çatlamaz herhalde artık diyordum ama çatladı 🤦🏻♀️ işe yarıyor mu bu dedikleriniz?
ay_sef2022 dilek1406 ben zeytinyağı kullanıyorum her duştan sonra 30 haftadayım henüz bişey olmadı inşallah olmaz 😅
babylion123 gulsumm1 çatladığınızı nasıl anladınız? Benim hamilelikten önce hiç çatlağım olmadı çatlarsam ben anlamam diye endişe ediyorum şu an 15 haftalığım ara ara yinede kantaron yağı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum çatlamaktan da biraz korkuyorum aslında
MelekMervertlek dilek1406 ilkinde hindiztancevizi yağı ve bebe yağı kullandı m hiç catlamadim 25 kilo almama rağmen.. şuan 30 haftalık hamileyim 1 tane alt karnımda catlak var aynı şeyleri kullanıyorum sürekli nemli tutmak önemli aklınıza geldikçe sürün günde 3 4 kez
Cocolingo dilek1406 20. Haftadan itibaren düzenli lierac, mustela ve bioil kullandım , 35+4 olduk çok minik sivilce şeklinde çatlak başlangıcı oluştu inşallah doğuma kadar akarsular şekline gelmez 🌸