Merhaba en güzel anne adayları unutmayın ki birgün mutlaka olacak benim eski hesabım afrasildi belki hatırlayanlar vardır . 2 senedir bu anı bekledim Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip etti. Birgun hamile kalırsam buraya yazacağım umut olacağım dedim hep ve yazıyorum. Bende ve esimde bir sorun yoktu , rahim filmi, yumurtlama durumu,sperm tahlili herseyimiz temizdi ama olmuyordu. Denemediğim tedavi ve doğal yöntem kalmadı , taşı sık suyunu iç deseler onuda yapacaktım. Doktorum artık gelme yapabilecegim birsey yok demişti bayadır gitmedim. Yazın tüp bebek düşünüyordum aşılama denemedim. Hic bir zaman anne olamayacağımı düşünüyordum. Kimi görsem imreniyodum neden ben diyodum ama demekki varmış Rabbim in zamanı cok şükür. Ağladığım,insanlara imrendigim zamanlarda meğersem bende hamileymişim haberim yokmuş. Adetim 4 gün geçince test yaptım nasıl bekledin demeyin öyle bir bekledim ki negatif çıkar korkuma. Sonra hemen t çizgisi belirdi ordan nasıl çıktım annemi aradım bilemedim. Yeniden doğdum resmen ağlamaktan helak olduk.
Belirtilerim şunlardı yumurtlama gününden sonra yapışkan katı kıvamlı akıntı geldi 2 gün , sabahları ve gece yatmadan mide ağrısı ( strestendir dedim ) halsizlik , iştahsızlık , beyaz süt gibi akıntı , göğüs ucu acısı ( psikolojiktir dedim) ve özellikle gelip giden aha adet oldum dediğim adet ağrıları. Ama insan konduramıyor kendine çünkü ben hiç olmayacak anne olamayacam modundaydım ama çok şükür Rabbim nasip etti. Çok ama çok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲
Ben bu ay çok düzenli olmasada yumurtlama kalitesi için Q10 ve d vitamini kullandım ve tuzlu su yaptım 3 kere falan. Hepsi vesile Allah nasip etti daha önceden de birçok sey denemiştim olmadı.