birmelekannesi0 Erzurum Özel Buhara Hastanesi’nde üçlü tarama testini kaçıncı haftalarda yapıyorlar bide ücreti nedir ? Dün ikili tarama muayene 200 ₺ ikili tarama 85 ₺'di.
Busssx birmelekannesi0 Yarın bende ikili teste giricem Buhara da bi zorluğu var mı endişeliyim açıkçası ve doktorunuz kim bu arada 😊
Bebetoveannesi birmelekannesi0 ücreti bilmiyorum ben tercih etmedim ilk gebelikte ikincidede düşünmüyorum hümeyra çanakçıya gidiyorum eğer bi sıkıntı çıkarsa yine doguracakmısın dedi evet dedim o zaman yapma dedi sonuçları da kesin olmadığı için yapıp kafamı karıştırmak istememiştim
birmelekannesi0 Busssx yok yok canım ultronsonda baktı ense kalınlığına burun kemiğine sonra bı kan verdim o kadar, Güldemet hanım doktorum
canan08_ Busssx hiç zor bir durum yok sadece kan veriyorsunuz. Sonuçlar da bir haftaya kadar çıkıyor 🤗
birmelekannesi0 canan08_ doktorunuz kimdi acaba birde doktorumu arasammı üçlü zamanı ona göre mi gitsem
canan08_ birmelekannesi0 benim doktorum Muhammet usta. Sonuçlar çıkınca ben aramıştım telefonla bilgi vermişti doktor. Bence sizde öyle yapın eğer muayene zamanınıza varsa boşuna gidip bi sonuç için ücret ödemeyin.
birmelekannesi0 canan08_ doktorumda ara dedi bir sonuç çıkmış diğeri 11inde çıkacak gösteriyor o zaman ararım inşallah, zaten şehir dışından geliyoruz bir sonuç içinde gidemem o kadar saati
canan08_ Aslihan2 rica ederim 🤗 nst ye tok karnına gitmek gerekiyormuş bu arada ben ilk gittiğimde sabah kahvaltısız gitmiştim karnımı doyurup bide 15 20 dk falan bekledim zaman kaybı oldu. Gitmeden birşeyler yiyin mutlaka
canan08_ OnurEfemM onu hiç bilmiyorum yaptırmadığım için ama müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz bilgi veriyorlar fiyatlar hakkında.