SelinDerin Devlet hastanelerinde sezeryanı belden uyuşma mı yoksa tüm uyuşma şeklinde mi yapıyorlar, isteğe bağlı mı neye göre karar veriliyor, tecrübeliler bilgi verin lütfen 🎈🌸
Bebetoveannesi SelinDerin ben özele gidiyordum doktor basık bebek göbekli çıkmayabilir dedi hemen devlete gittim ora da baktı ve aynısını dedi ve devlette sezeryan oldum kendi isteğimin dışında mahremiyet hariç hersey iyiydi ama mahremiyet çok kötüydü ikinci ye hamileyim Allah nasip ederse özelde olucam bu sefer
Deletedmom_7156 SelinDerin bende devlete gidiyorum istersen sezaryen yaparız dedi doktor ama komplemi beldenmj onu sormadim🙄
merve_kol12 SelinDerin canım ben devlet hastanesinde seseryan oldum söyle yapiyorlar belden uyuşma ilk bende cok korktuk hatta anestesiye rica ettim tam uyuşma olsun diye kabul etmediler neyse ameliyata girdim sadece bebegi cikarticaklari zaman 1 2 dakika boyle uyuttular beni boyle icim gecmis gibi oldum sonra bebegimin aglama sesine gozlerimi actim koklattilar bana gosterdiler filak sonra bebegi giydirmeye goturduler bende o andan sonra uyaniktim ama boyle olmasi sonradan cok memnun etti beni bebeğimi hemej gorup koklayabildim hic korkma gercekten butun samimiyetimle soyluyorum
Sinemmmasya Deletedmom_7156 Ben devlette yaptım komple uyuttular. Şimdi yine devleti tercih ettim. Hem hastaneden hem de doktordan çok memnunum
Sinemmmasya Deletedmom_7156 Rica ederim belden uyuşturmayı çok tavsiye etmiyorlar bel ağrısı kalıyormuş ömür boyu
Poyrazin_annesi Genelde devlete normale zorluyor bebek çıkmazsa genel anastezı verıp komple bayıltıyorlar sezeryana alıyolar
SelinDerin Poyrazin_annesi benim ilk doğumum sezeryan o yüzden bunda belli ama uyuşma nasıl olcak onu merak ediyorum 🌸
SelinDerin merve_kol12 benim ilk doğumumda belden uyuşma ile oldu ve bende memnundum, eğer şimdi de devlette belden uyuşma ile yapılacaksa seve seve kabul ederim ki inşallah öyle olur 🤲genelde ağrı çok oluyormuş uyanınca filan 🎈
merve_kol12 SelinDerin bide ben devletten cok memnun kaldim normale zorlamadi doktorum beni cok korktugum icin korkunca tansiyonum da çıkıyordu cunku ve sonrasijda da cok ilgilendiler gayet memnun kaldim yani ozel e gitmedigime pisman olmadim acikcasi sadece devlet hastanesinde sontayi ameliyattan 1 saat once takiyorlar sen uyanikken ama.ozel de ameliyathane de uyusturdukdan sonra takiyorlarmis ama o da cok zorlamadi beni
Meldaa55 2.5 sene once devlette sezeryan dogum yaptim belden uyusturulacaktim ama bende sıkınti oldu o yuzden genel yaptilar oyle uyaninca da falan fazla bir agrim olmadi cabuk toparlandim