K88_ Arkadaş nasıl bir yalanmış bu uyku falan yok zaten derin uyku uyuyamıyorum bir de yetmezmiş gibi yarım saatte bir uyanıyorum her uyanışımda da yarım saat bir saat uyuyamıyorum tam uyudum yarım saat sonda tekrar uyanıyorum öyle böyle sabah oluyor resmen bacaklarım acıyor aynı pozisyondan mıdır artık ağırlık bindiği için mi ama bu nedir böyle zomye döndüm😂 34+2
Deletedmom623737 K88_ Bende öyleyim aşırı sinirli yapıyor bide beni uykusuzluk dünde 3 saatlık uykuyla duruyorum bu günde şimdi az uyku bastırdı tam yatacaktım üsttekiler evde atlı koşturuyor sanki
AnnelikHayali K88_ uyandığında da sanki hiç uyumamış, dinletememiş, çok yoğun iş yapmış gibi yorgun uyanıyor musun canım? Benim belim, bacaklarım ağrıyarak uyanıyorum. 🙄
Lale__123 K88_ ay inş vala kızıma hamilelikte uykuya hasretim uykusuzlukdan ağlardım bunada 4 ya erkek dedi 5 ay kesin konuşmadı cinsiyetlemi alalalı bilmiyorum ama ben kzımda 9 ay hiç yatmadım
K88_ Deletedmom623737 offf aynı kuzu nasıl gerginim anlatamam eşim dün çekirdek yiyo adama zindan ettim resmen lokmaları sonra oturdum onu üzdüm diye sinirden ağladım
K88_ AnnelikHayali tabi kiii sanki uyumuşum da bir saat sonra mecburen uyanmışım gibi sırtım bacaklarım popom her yerim ağrıyor
dilara_cinar99 K88_ Valla o ilk zamanlar için galiba 31. Haftadan sonra uyku denen şeye hasret kaldım 😅
caghan_annesi K88_ 28 haftadayım bende aynıyım kesinlikle uyku yok geceleri herkes uyu tadını çıkar son zamanların diyo ama imkansız erken başladı uykusuz geceler 🙄😅
Cano26 K88_ bende uykuya hasret kaldımmm 12. Haftadayım normalde hamilelikten önce 12 lere 1 lere kadar uyurdumm ama son 2 haftadır gece 2 de de uyusam sabah 8de kurulu alarm gibi gözümü açıyorum yarım saat yatakta dönüp duruyorum sonrası yok zaten kalkıyorum deli olacağım gün içinde de asla uykum gelmiyor gece kaçta yatarsam yatayım sabah 8 de uyanıyorum artık çok canım sıkılmaya başladı kalkıp deli gibi oturuyorum dediğin gibi hani hamilelikte uykudan kafalar kalkmazdı noldu böyle 😔😔
Maya26 Cano26 bu kesinlikle ben bende ne kadar gec yatarsam yatiyim sabah 8 de uyanıyorum alarm kursam uyanamam 🤣🤣🤣
Deletedmom623737 K88_ Ahahah valla canım bende öyleyim her kes aynı şeyi yaşıyor adamın yaptıgı her şey normal ama bana aşırı batıyor uyuması bile beni sinirleniyor sonra kötü davrandığım için vicdan azabı çekiyorum 🥺
Cano26 Maya26 aynen öyle valla ve çok tuhaf ki uykumu almış oluyorum yani hiç bir şekilde halsizlik uykusuzluk yokk kendime şaşırıyorum ben uykuyu aşırı seven birisiyim ama 2 haftadır böyle eğer doğuma kadar böyle gidecekse vay halimize zaten sonrasında uykusuzluklar başlayacak 😔
_edaa K88_ haftamız aynı dün gece bende kabus giibi bi gece geçirdim sürekli kasıklarımda ağrıyla uyndım her uyandığımda bebek toplanmış durumdaydı yataktan zor kalktım valla tuvalete gitmek için resmen bu şekilde kısır döngüye girdi sabah 8e kadar çektm böyle 10da kalktım zaten sinirlerim bozuldu artık🤦🏻♀️
tazeannecik1 K88_ 35+2 tüm gün zombi gibi dolaşıyorum gözlerim sürekli uykusuzluktan yanıyor halsiz düşüyorum asla rahat yatamıyorum Allah yardımcımız olsun doğurmada az kaldı şöyle bi enerjimi toplayamadım😕