Humeri Dün hiç hareket hissetmedim gece kalktım çok minik bir hareket vardı şimdi gene hissetmiyorum normalmi iki gün öncede akşama kadar kimildamadi tekmeler attı ? Başına gelen bana bir yorum
donmezzderya Humeri 34 haftadayım bende 2 saat hareket etmedi panık oldum hareketlerini takip rt olmadı doktorunu ara
Funday35 Humeri Bende 22 haftamdayım sabahları uyuyor ama arada hissediyordum bugün hissetmedim karnıma bir kaç yerinde dokunup uyandırdım tepki verdi sizde öyle bir deneyin isterseniz
ipekveatlas Humeri normal o günlerde hic düzenli olmuyo bi oynuyodu 2-3 gün tık yok. su an 27uim hala aynı bazen cıldırtıyo beni bu bebe😂
Maya26 Humeri o haftalarda gayet normal ben 27.haftamdayım ben de ara sıra hareketlerini hissetmiyorum onlar da içerde uyuyorlar sonuçta korkmana gerek yok doktorumda bu haftalarda az hissetmen normal dedi içini ferah tut
Humeri Maya26 bı an teredutte kaldım biraz kendimi dinleyim bakiyim hareketlere ortalığı velvele vermek de istemiyorum hayirlisi
Humeri ipekveatlas ikinci çocuk bu benim 5 sene oldu unutmusum nasıl oluyor ilk hamilelik gbi bir acemilik var üstümde
donmezzderya Momydemet yok aynı hareketler ama aşağıda hissediyorum mide kısmındaydı azsa doktorunuza söyleyin mutlaka