fnrrbyrk Kızlar sezeryandan hemen sonra süt gelmesi için neler yapılmalı çay vs.tavsiye verir misiniz?
melekimserra fnrrbyrk humana çay var ve devamlı sağ o zaman geliyor hastanenin makinesi ile de sağarsanız daha iyi olur o daha kuvvetli
esraizmirli fnrrbyrk bana hemşireler süt arttırıcı kapsül önermişti laktamax ismi sütüm gelmişti baya işe yaramıştı gerçekten birde bol bol kayısı üzüm ayva kaynatıp içmiştim birde su çok işe yarıyor deneyebilirsiniz
Tazeanne0134 fnrrbyrk valla canım ben dr su meyve suyu özellikle de çay ve nescafe içmeyi ihmal etme canım en en onemlisi de bol su iç canım
sessiz_oyuncu fnrrbyrk ben odama gelir gelmez nescafe bol su meyve suyu çok tükettim hastanenin makinasıyla süt sağmaya başladık kendmde götürmştüm makina onlada denedim ilk de işte zar zor sonra duş aldm hastanedyken duştan snra da çoğaldı
mrvcl9 fnrrbyrk marketlerde Maltana içecek var canım onun faydasını çok gördüm humana da aldım aynı zamanda bir de bol bol su iç
MerveNur- fnrrbyrk ben direk hastanede humana içmeye başladım. Bir de Manuel pompayla sağdım ama keşke elektrikli alsaymışım dedim yani. Sürekli uyarınca süt gelmeye başladı 3. Gün şimdi de artırmaya çalışıyorum