Denizyildizi1 Kavakyellerihercai Gebelik şüphem var ve ilaç kullanıyorum deseydin canım ne kadar anlayışsız insanlar var ya benimde pek belirtim yoktu iki hafta gecikmem vardı hala hamile olduğum aklıma gelmiyordu ne mide bulantısı ne başka bişey en iyisi kadın doğuma görün
Kavakyellerihercai Denizyildizi1 dedim kuzum azarladı sonra eşim tartıştı hatta sizi şikayet edeceğim diye. Sanırım Pandemi den gebeliği normal olarak düşünüyorlar. Özele gideceğim ultrasonla bakar inşallah kese vardır 😔🤲🏻
Bfduam Denizyildizi1 kaç gün gecikmede idrarda çıkmıştı? Lina_kuzucuk kasıkta batma kaç gün devam etti?
Ozge Kavakyellerihercai benim de idrar testini yaptığımda belirti yoktu. Hatta teste fazla idrar damlattığımı düşündüm. Ertesi gün sabah sağlık ocağına gittim evde idrar testi yaptım pozitif çıktı kan vermek istiyorum dedim hatta aile hekimi başka değerlerine de bakalım dedi gebeysen önemli dedi. Akşama da doktor aradı hayırlı olsun kan değerlerin de iyi dedi 7.hafta gibi kalp atışını duyarsın dedi. Şimdi 14 haftalığız çok şükür
Lina_kuzucuk Kavakyellerihercai adet olacakmış gibi kasıkta batma sancı bel ağrısı birde tuzlu yeme isteği
barbarosunannesi Kavakyellerihercai benimde mart ayinda düşüğüm oldu 8 haftalikti. göğüslerde ağrı ve büyüme, vücutta şişkinlik gaz sancısı gibi durumlar başlamıştı. ama kalbi atmadı ve küçülmeye gitti. operasyon geçirdim. şimdi çok şükür tekrar hamileyim. sizde en acilinden gidin doktora aklınızda ki sorular cevaplansın inşallah 🌺
Bfduam Gamze48_09 adetiniz 2 ay geçtiğinde daha 4,5 haftalık mıymşsını? Pembekurdele enfeksiyonda idrarda yanma oluyor muydu? Kanda çıkmadan da belirtiden anlamışsındır.
Gamze48_09 Bfduam evet adet 2 ay gecikti 4 bucuk haftalik hamileymişim bende adet konusunda sknti var ondn olbilir.
Kavakyellerihercai merveyildrm normalde çarşamba günü gidecektim doktor çıkmış randevu bulamadım haftaya gideceğim ama gitmediğinden hala düşüne düşüne kendimi dinileye dinleye bir hal oldum
merveyildrm Kavakyellerihercai Güzel düşünün güzel olsun 🙏 herşeyi akışına bırakın herşey zaten olucağına varır bazı şeyler bizim elimizde değil neyle karşılaşırsanız karşılaşın kendinizi yıpratmayın hiç bir zaman 🙏 Allah gönlünüze göre versin herşeyi mutlu haberler alırsınız inşallah benim içime güzel şeyler doğuyor 🧚♀️
Mervepera Kavakyellerihercai beklemenin anlamı ne ki direk git bekleyenleri anlamıyorum zaten Öğrenir öğrenmez gece gittim kan verdjm 3 te sonuç aldim sonrasında hemen kadın doğuma gittim testlerim yapıldı folik asite başlattı takip etti çok şükür bir sorun çıkmadı bekleme bence çok saçma birsey varsada müdahale olur en azından ha belirti dersen hiç yoktu olmadida bi süre adet olmadım sadece günümden önce yapmıştım zaten testide öğrenince olmayacağını biliyordum🤣🙈
Tubmavi Kavakyellerihercai kan testi ver iki gün sonra tekrarla. Ultrasona girme hemen çıkmayabilir benim bomboştu ilk gittiğim gün kan değeri yüksekse ona göre gidersin ama daha yeni geciktiyse bebek de daha yeni
Mom545441 Kavakyellerihercai kan verin bence kimyasal gebelik adet gününden 1 hafta içinde vücuttan atılıyor 2 gün daha bekleyin kan verin inşallah korktuğunuz gibi değildir
giresun Kavakyellerihercai hemen doktora gitmeyin kese geç görünüyor kalp atışı hemen duyulmuyor bu sefer sizde psikolojik olumsuzluk oluyor beta 1300 lere çıksın sonrasında gidersiniz
Melek2424 Dün acile gittim belim agriyor kasımlarım agriyor kanla idrar verdim Perşembe günü test yaptım iki çizgi çıktı ama cumadaa yaptım iki çizgi biri bulanık ama idrarda az kan var dedi kum döküyorsundur diyo ine yaptı gönderdi kanda beta 0.2cıktı 🥺🥺