Rabiakaraaslan 3defa gebelik geçirdim ama sonlandı hepsi şimdiki beta hcg ilk önce 38,6 çıktı bir gün arayla 69 çıktı böyle olan varmı 😔
Hira6565 Rabiakaraaslan bir gün ara ile ise bence gayet güzel yükselmiş canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah evlat hasretin son bulur inşallah banada dua et canım gerçekten duaya ihtiyacim var 🙏🏻❤️bende 3 yıldır bekliyorum 3 kimyasal 1 tane normal 12 haftalık gebeliğim sonlandı
Seldaapk Rabiakaraaslan benim kızımda ilk değerim 10.98 idi 2 gün sonra 19 iki gün sonra 62 daha sonra 90 oldu 3 yaşını dolduruyor bu ayın 25 inde 😊iki gün arayla artıyorsa bir sorun yok demektir doktorunuzla görüşün hemen umutsuzluğa kapılmayın
ArslanAlininAnnesi Rabiakaraaslan Canım degerin gayet iyi bence çünkü suan cok yeni asiri yukselemez ama 3 lu sayilara gelince 3 e katlayarak gidecek . Bende cok dusuk yaptim buda oyle olacak sandim. Allah büyük yaz bize güzel gidişatını 🌺
Rabiakaraaslan Hira6565 benim iki tanesi böyle oldu boş keseydi pazar gecesi 38,6 çıktı salı günkü 69
Hira6565 Rabiakaraaslan tamam canım yani sonuçta bir gün bile olsa gene yükselme var canını sıkma hayırlısını dile canım inşallah hicbiseyde olmaz yaa ❤️🙏🏻
Rabiakaraaslan portakalcicegii su gebeliği olarak geçiyor beta hcg bazen iki katı bazen bir katı artıyor yani düzensizlik
ArslanAlininAnnesi Rabiakaraaslan ederim canim iki ye katlanirsa eger bidaaha kan verme gerek yok keseyi görmeyi bekle sadece.
ArslanAlininAnnesi Rabiakaraaslan ayyy kafani doldurma soyle seylerle yengemin 5 9 15 diye ilerlerdi onemli olan iki katina yakın gitmesi sen dua et sadece ne geliyorsa stresten basimiza geliyor. 4 ayimi zehir ettim kendime buda gidecek diye doktorum bi azarladi kendime geldim resmen.
Rabiakaraaslan ArslanAlininAnnesi öyle yapılan İnan şimdi doktora gitmek içimden gelmiyor birazda korku var tabi
Parlasssss Rabiakaraaslan illa iki katı olmasına gerek yok endişelenmeyin önemli olan katlanarak artmasi zaten kalp atışından sonra betaya da bakılmaz kaç haftalık
Novaa Rabiakaraaslan Aynı laboratuvarda tam 48 saat sonra veya 96 saat sonra verin. 48 saatte bir 2 katına yakın en azından %60 yükselmesi gerekiyor. Sizin de 1.5 gün için artış ideal görünüyor şu an.