---Nur__ Mrb kızlar. Siz kaç haftada bebeği hiss etmeye başladınız? İlk hamilelikde bende . Öyle günler oluyoki hiç hiss etmiyorum. Buda beni korkutuyo😥 sizde nasıl oluyo? Doktoro gitmelimiyim?
Eminedmr ---Nur__ 18de hissettim suan 22+ 4 oldu 2 gundur varla yok arasi harketlerimiz cok nadir hissediyorum siz kac haftalik oldunuz belki daha erkendir
Puki ---Nur__ 17 18 haftalarda hissetmeye başladım. Şimdi 26+6′yız ilk başlarda göre daha net ve düzene girdi
Eminedmr ---Nur__ gun içinde hissediyosan korkma ben dun hic hissetmedim mesela bugunde sabah vardi hareket simdi yine durdu ama bu haftalarda normalmiş sen hic hissetmiyosan tabiki doktora git
---Nur__ Eminedmr hem hastayım da ben ondanda endişeleniyorum ki çocuğa zararı dokunur diye . Gripim, boğazım filan çok fena. Bundan bir kaç gün önce de ateşim vardı 😥
Eminedmr ---Nur__ gecmis olsun canim doktorunu arayip ulasabiliyosan bi sor ama tatli biseyler ye ve oturur pozisyonda bacaklarını uzat gobegini ac krem yada yag ile iyice ovala oksa göbeğini dinlen oyle biraz tepki vericektir allahin izniyle korkma