Gizem93 Kızlar pendik medipolde kendi doktorunu doguma cagirma ücretini bilen var mı. Acildeki doktorlar yaptiriyormus dogumu gece falan baslarsa dogum. Ama kendi doktorunu cagirmak ucretliymis fiyat ne kadar acaba bilenler yazarsa sevinirim💓
cihandurumerve Gizem93 Çamlıca medipolda kendi doktorunu çağırmak 2000 TL. Pendik’i bilemiyorum ama kurumsal oldukları için aşağı yukarı böyledir diye tahmin ediyorum
Deletedmom_33 Gizem93 Cuma konuşacağız da 1500-2000 TL olabilir farkı. Bende burda görmüştüm benim gittiğim doktor ücret almadan geliyor vs diye hiç sormadım. Cuma konuşacağız bakalım yazan olmazsa bilgilendiririm 🤗
Gizem93 Deletedmom_33 siz kime gidiyorsunuz. 1500 2000 tl de epey fazlaymıs ya kendi doktorum olsun isterdim ama cok oluyor fiyat farkı 🤔
mgcyldz Deletedmom_33 Pendik Medipolde mi gidiyorsunuz doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı acaba?
Deletedmom_33 Gizem93 Esra hocaya gidiyorum. Burda bir postta görmüştüm ekstra ücret almadan gleen tek doktor vs diye ama sormadım hiç. Cuma konuşacağız bakalım sezeryan olacak benim %85 ama yine de gelip gelmediğini soracağım ekstra ücret ödeniyor mu diye
Gizem93 Deletedmom_33 benim suan normal dogum gorunuyor umarım iyo bi doktora denk gelirim eger gece falan olursa😶 siz cuma gunu ogrenince unutmazsanız bana haber verirseniz sevinirim.
Deletedmom_33 Ezoanne Fiyatını sormadım ama hocaya sorduk siterseniz geliyorum dedi herhalde ücretle geliyor
Deletedmom_33 mgcyldz Ekstra bir şey olmadı. Doktorum kafa çapından dolayı sezeryan yazdı sisteme zorunlu idir sanırım isteğe bağlı 6 bin civarında diye biliyorum.