Meleknkkk Kızlar pazartesi günü kan vermiştim 100,4 çıkmıştı pozitif. Bugün de kan vercem bakalm artış olmuş mu diye perşembe de kadın doğuma gidicm. Sizce ne kadar artmstr bide perşembe günü keseyi görebilir mi doktor 🥰
Sevdapl Meleknkkk Perşembe gününe 400 olur değeriniz kese binlerde gözüküyor. Haftaya pazartesiye kadar bekleseydiniz kesin görürdünüz.
dezgi Meleknkkk canım kişiden kişiye çok değişiklik gösteriyor benim 3 gün içinde 6 katı artmıştı Değerim ama kese için erken bir bir buçuk hafta sonra en sağlıklı şekilde görürsünüz bence 🙏
Novaa Meleknkkk Keseyi beta 2000-3000 lere gelince görür o da aşağı yukarı bir hafta sonraya denk gelir.
Pcoslubiranne Meleknkkk benim ikinci gebeligim. Cumartesi 98 Pazartesi 300 Bugun de 688 çıktı Sadece bir kere lekelendim.Düşük tehlikem var ama igneye baslatti doktorum. Haftaya kese için çağırdi.
Meleknkkk dilaraulusoy amiinn canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bambaşka bi duyguymuş onun orda olduğunu bilmek🥰 bide bende pko var 1 buçuk sene bekledik 🤲 çevremdekiler hep derdi herseyin bi zamanı var ağlama üzülme kafana takma diye duymak istemezdim onları şimdi anlıyorum gerçekten 🥰❤️
Meleknkkk Novaa olsun canım beklerim ben 😊 yinede gidicm hastaneye yarın belki başlamam gereken ilaç falan olur
dilaraulusoy Meleknkkk canım emin ol seni çok iyi anlıyorum :) 3. Yılın sonunda hamile kaldım ameliyatlar neler neler az çekmedim bende. Rabbbim en güzelini verir her zaman sağlıkla al kucağına. ❤️🧿 ben birde tüp bebek annesiyim :)
Novaa Meleknkkk Tabii yakın süreçte bakılmadıysa tiroid, b12, demir, glikoz vb değerlerinize baktırırsınız en azından