momy853 Merveonay bebeğim 7 buçuk aylık emziriyorm o yüzden üzüldüm. Nasip artık yapacak bişey yok..Spiralle korunuyoduk😔
DerinSu5 momy853 bir kere daha anladık ki korunma yöntemleri de ise yaramiyormus rabbim verdimi veriyor
esmer3 momy853 önceki doğumlarınız normalse spiral kayıyor canım bunu söylemediler mi takarken 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Merveonay momy853 hayırlısı olsun canım Allah verdimi veriyor en son sezaryende olmuşsun keşke tüplerini bağlatsaydın
momy853 esmer3 2 si normal 3.sezeryan takarken söylemediler. Söyleseler taktrmazdm kuzum. En yüksek koruyucu yöntemlerdenmiş sözde bende işe yaramadı maalesef 😔
esmer3 momy853 işte normal doğum olduğu zaman bu spiraller riskli oluyor kayma ihtimali çok yüksek olduğu için 🤦🏻♀️ Allah hayırlısını bilir canım sıkma canını artık 😊
zeynepalmila Bende de polikistik over vardı adet olamıyordum sonra öğrendim ki 3 aylık gebeymişim için bir buruk oldu ama sonra sevindim Allah sana sağlıklı şekilde bağışlasın inşallah
momy853 Merveonay keşke canm ya nasip artık yapacak bişey yok Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin 🤲🤗
Canicim61 @"agustos-_2021″hayırlisi olsun kuzum yapacak birşey yok hayırlı evlat olur inşaallah bundan sonra ki zamana bak artık neden oldu nasıl oldu diye kendinizi suçlamak yerine bundan sonra ki korunma yöntemlerine bak inşaallah.
momy853 Canicim61 sağol canm ya ilk başta çok üzüldüm ama nasibi varmş yapacak bişey yok sağlıkla gelsin inşallah🤲