Deletedmom_85 elinizde olmadan takıyorsunuz zaten buna eminim bende aynısını diyordum çok rahat görünüyorsum ama regli günümü bekliyordum sürekli ama gebelik planlamazken hiç regli günümü takip etmezdim en basiti bu mesela 😊
7 ay denedik olmadı ilk ay kimyasal oldu ve ben işten ayrımdım sonra 7 ay olmadı ben hep iştende çıktım bebekde olmuyor diye stres yaptım işten çıktığıma pişman oldun ekim ayında eşimin dedesi annanesi dayısı teyzesi covid oldu. Biz regliden 3yada 4 gün sonra 1 kere birlikte olduk sonra bu hastalık haberlerini aldık sonrasında eşimle nerdeyse birbirimizi görmedik ben sürekli hastanelerdeyim dedemiz yoğun bakıma kaldırıldı ben hemşire olduğum için herkes benim bilgi almamı istiyordu ben akşama kadar hastane köşelerinde koşturuyordum. Tabi ki bu durumda benim gebelik bebek çalışma aklıma hiç gelmedi . Kendimizi hep unuttuk sonra dedemizi kaybettik. Sonrasında ise ben gebe olduğumu öğrendim. 1 gün önemsemediğimiz birliktelikten gebe kaldım 7 ay görev gibi uğraşmıştık olmamıştı. Anlatmak istediğim 1. Stres
- Herşeyin zamanı var sen istemesende o zamanında oluyor.