Annebaba23 Breezy35 ateş gibi belirtileriniz varsa doktor riske atmadan alıyor, belirtiler yoksa erteleyebiliyolar. Benim 2 arkadaşım da bu şekilde doğum yaptı karantina sürelerinde ikisi de sağ salim kucaklarına aldılar endişe etmeyin
Aslylmz Doktoruna göre değişiyor ama riskli bir durumunuz yoksa erteliyorlar genelde. Hayırlısı olur insallah 🙏🏻
Aslylmz Breezy35 o yüzden genelde kan sulandırıcı veriyorlar siz hastalıgı cok agır geçirmediğiniz durumda bebekte kanalda falan değilse bekleyebilir durumdaysa bekletiyorlar canım. Korkma Allahın izniyle birşey olmaz. Bebeğinin hareketlerini takip et.
DerinSu5 Arkadaşlar saçmalamayın doğum bu ertelenick birşey değil çocuk için iyi dgl onlar her ihtimal göz önünde bulundurup alıyorlar skma canını alırlar içerde tutamazlar
Fatmaba Eger beklenebiliyorsa bikaçgün bekletilir yoksa ameliyata alınıyor endişe etmeyin hemşireyim ben de
Aybiketopal Breezy35 benimde başıma aynı şey geldi 38+1 de bugün olacaktı haftaya erteledik sancı vs bişey olmazsa evde iyileşmeye çalışıyorum
Miraz Aynı şekilde bı yakınım bilmiyordu doğum gününe denk geldi ve hiçbir şey de olmadı bebek negatif anne Pozitif hiç korkma