Sarehanjmjnanasj4536 Kızlar ğersembe gunu randevum var .oksurukle mucadele edıyorum cok kotu ne yapıyorumsa yok gecmıyor cok fena hastalandım zaten grıp vs .oksurmeden dolayımı acaba bebek hareketsız endıse duydum
Kendineanne Sarehanjmjnanasj4536 çok geçmiş olsun öksürmekle alakası yok dedi doktor benim de hareketsizlik ve ben de hastaydım sizin gibi suyu azalmıştır dedi aman dikkat perşembeyi beklemeyin Bi acile gidin a Öksürük için pekmez zencefil katip yiyebilirsiniz bir de ayva çayı için Allah şifa versin
Mells7 Sarehanjmjnanasj4536 Bendede durum aynı,önceki gece öksürükten sürekli uyanmıştım ama dün akşam yatmadan ılık ballı bir bardak süt içip uyudum inanın sabaha kadar bir kez uyanmadım o kadar iyi geldi boğazıma baya yumuşattı tavsiye ederim.
Duha35 Aynı sorun bendede . Öksürmekten halsizlikten uyuyamıyorum . Belki hasta olduğun için oynadığı halde hissetmiyor olabilirsin .
Sarehanjmjnanasj4536 Kendineanne 21 haftadayım . Sımdı turp bal yaptım gecsın dıye .bende oksurukden uyandım valla
Kendineanne Sarehanjmjnanasj4536 Allah şifa versin ya çok zor gerçekten de süt balgam yapar ama turp iyi gelebilir çare olursa bana da söyleyin
Minnigin-annesi0 Sıcak süte bal ve tarçın yapın için. Benimde çok fazla öksürüğüm vardı bunun sayesinde rahat uyuyorum. Bence sizde bı deneyin. Çok geçmiş olsun