Ymnzgr Beklenen gün geldi. Benim gibi uyuyamayanlar var mı heyecandan. Rabbim sağ sağlim kavuştursun bizi dualarınıza talibim.
Alinim2008 Ymnzgr 2si olmasada 3ünde 2.sezaryeni olacağım,hiçbir doğum travmam olmamasına hatta ilk doğumumu çok rahat yapmama rağmen heyecan,stres daha şimdiden basmış durumda ☺️🤭
[silindi] Sen yolun sonuna gelmişken benim yeni başlamam. Rabbim her şeyi kolaylaştırsın senin için 🥰
yhgayse 1 saat sonra bende evden çıkacağım ,9 da almış olacaklar.Sağasalim kavuşalım inşallah çok çok heyecanlıyım bende 😍
Gulsahyayla Ymnzgr 12de ameliyatım. Mümkün değil uyuyamiyorum 🤭 kalp carpintim başladı midem bi fena oldu zaman gecmiyo
Gulsahyayla MucizeAnne_ doğumdan sonra getirirler onu da yanınıza biraz kalır ☺ kardeşini görür siz de rahat edersiniz
Hazalssss Bende varım. Saat 12:00 de kızıma kavuşucam inşallah dualarınızı bekliyorum. Bende size edicem
Mommhappy Ayy ne güzel heyecanlar. Rabbim hepinizi kurtarsın sağ salim kavuşun evlatlarınıza inşallah 😍❤️🧿
gulsonmez27 Canım aldılar mı seni ameliyata??Nasılsın???Biraz toparlanınca lütfen tecrübeni buraya yaz.Ben de ay sonunda sezeryana gireceğim merak ediyorum
ftmnr_drgt Ymnzgr Saglikla kucaginiza alin inşallah bizimde 25 şubat gözüküyor doğum, normal doğum dusundugum için kizim.ne zaman isterse bende diyorum belki 22 02 2022 de gelir sancim 😊