_momms Zaman geçmiyor artık haraketleri beni sabırsız bi tonton yaptı 😍🤰🏼 Kaç kilo aldınız ben +10 kilo ile devamke🤝😍
Nehirimmmmm _momms ya bende 22+6 günlük Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz bnm günde birkaç defa nadiren hissediyorum, normal gelmiyor bana hiç , birde cinsiyeti ne bebeğin ,
Burcukorkmazkaya _momms bizde 21.haftadayız kızımla ben kilolu hamile kaldım 78’dim şuan hala aynıyım almadım daha ama bu haftalardan sonra alırım diye tahmin ediyorum 🤦🏻♀️ Ablasında almamıştım 8 kilo almıştım darısı inşaAllah bu bebeğime de
Eminedmr _momms 22+5den 8 kilo ile yola devam sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kucağıma almayı 🤲🤲🌸🌸🤗🤗
ebruk1994 _momms ✋🏼21+6 hafta 6 kilo ile devam ediyoruz çok hareketli özellikle oturduğumda valla bir an önce doğurmak istiyorum bu hamilelik beni yordu bacağımla başım dertte 😒
Gamze_5925 22+3 oldum şimdiden oturup kalkmakta zorluk cekiyorum ayol zaten kilolu hamile kaldım 🤭 74 le gebe kaldım 84 um şuan napicam bilmiorum senin kilon kaç
_momms Nehirimmmmm kuzum dert etme bende çok zor hissettim başlarda bu gün tam 23 haftalık oldum biraz daha netleşti haraketleri benimki erkek
_momms Burcukorkmazkaya ayy ne güzel ya bende öyle olmak isterdim açıkçası ama binada aldım dediğin gibi
Bebek-C Tam 23 oldum bugün. 95 kiloyla hamile kaldım 😀 en son 102 olmuştum. Bakalım daha ne kadar şişeceğim. Yediklerime dikkat ermeye çalışıyorum ama çok ani açlıklarım oluyor. Geç saatte olduğunda mesela bir şey yemeyin bu saatte diyorum bu sefer bebek açlıktan tekmeliyor. Bilmiyorum ne olacak.
_momms Bebek-C bende aniden acıkıyorum uykudan uyanıp mutfağa koşuyorum normal olan bu galiba canım o yüzden takma yiyelim gitsin 🤣
Tazeanne0134 Bebek-C bende bugün 23+4 haftalık hamileyim 87 ile hamile kaldım en son 93 kiloydum bakalım şimdi ne kadar oldum oğlumda da 92 ile hamile kalmıştım 100 kilo ile doğuma gitmiştim bakalım bunda kaç olacam
Nehirimmmmm _momms ya bende tam 23 haftalık oldum Bnmki de erkek bebeğim ama bilmiyorum pazartesi kontrolüm var çok korkuyorum bebeğimin bi sıkıntısı var diye daha önce de kaybettim bebeğimi belki bu yüzden çok evhamlıyımdır ☹️☹️ Çok az hareketleri çok nadir hissediyorum ve ilk kızımda böylr şeyler hiç olmamıştı çok aşırı hareketliydi bide 3. Gebeliğim oluyor 2. Gebelikte oldu kaybettim
Tubakay Biz de 22+1 olduk 💙🤲ilk haftalar hiç almadım ama şimdi 6 kilo aldım sağlık olsun Benim ikinci gebelik 14,ten itibaren hissetmeye başladım hareketleri şimdi daha net ve sık tabi 😊
Tazeanne0134 Bebek-C valla bacı ben çok yiyemiyorum midem çabuk doluyor midem çabuk ağzıma geliyor bide 2 yaşında oğlum var sağ olsun doğru düzgün bişe yedirmiyor
_momms ebruk1994 bende de kalça ağrısı var geçmek bilmiyor zaten fıtığım vardı gebelikten önce şimdi daha zor oldu