Hamileanne01 Kızlar uyku probleminiz oldu mu hemşireyim 5. Haftaya girdim gece nöbetlerim oluyor uykuyu severim ama hamilelikte çok uyku bastığı anlarım olmadı aksine uykum gelmiyor sizde durumlar nedir?
charlottececi Hamileanne01 6-7 den sonra duzelir. Basta endiselerden bende de oyle olmustu. 5+3 te ilk ulturasonuma gittim bebekleri kalp atislarini falan gordukten sonra misil misil uyumaya basladim 😂 hatta 14 e kadar asiri uyudum hep ikiz olunca gunde 10 saatten az uyursam ertesi gün cok kusuyodum 🙄
Durununannesi46 Hamileanne01 senle aynıyız galiba 😂 herkes hamilelikte uykudan kırılırken ben cingöz gibi dolandım hep 🤣 hala da öyleyim zaten 20lerdn sonra ağrılar uyutmuyor 🤷🏻♀️
Elfs Hamileanne01 ben de att yim uyku durumu bende de olmadı 22+5 haftalık hamileyim aksine uyuyamıyorum başta da böyleydi.
Fatmamut Hamileanne01 28. Haftadayim gece tuvalet için çok uyanmasam heralde hiç uyumam😂ben de düşünmüştüm ben de mi sorun var diye ne uyku ne bulantı ne aserme ne duygusallik ne alinganlik hiç bişey yok 😂