Hamileanne01 Kızlar bulantınız kaçıncı haftada başladı? Ben bekarken sürekli her şeye midesi bulanan ve kusan biriydim, 5. Haftaya girdim maşallah henüz hiç bulantım olmadı, kaçta başlıyor çok korkuyorum zaten sürekli bulantı yaşayan biriydim
Durununannesi46 Hamileanne01 ben de önceden her şeye kusardım, yemeği biraz fazla yesem bile. Hamileliğimde mahvolurum diyordum hep. Ama çok şükür ilginç bi şekilde tam tersi oldu 1 kere bile bulantı yaşamadım kusmadım 33.haftadayım. Tek temennim keşke biraz bulansaydı bişeylerden tiksinme gelseydi de sigarayı bırakabilseydim hep dua ettim Allahım beni tiksindir diye 😢
Buseyllzr Durununannesi46 Hamileanne01 Benimde çok bulantım olmadı 21.haftama girmek üzereyim toplam 5 kere fln istifra ettim sadece. Ama sizin daha çok erken genelde bulantısı olanların 6 veya 8.haftafa başlıyor inşallah sizinde olmaz hiç 🙏
Limonzeytin Hamileanne01 Haftadan itibaren başlar çevremde hep böyleydi 11.12 hafta gibide bitiyomş en geç.. bende siz gibi bulantı vs hiç yaşamadm çok şükür 10.haftayı yarıladm skntı yok😊 kafanıza takmayın iyi düşünüm iyi devam etsn 😊
Hamileanne01 Durununannesi46 demek gerçekten tam tersi oluyormuş bana da sigaradan bulantı tiksinme gelir umarım 😏
Buseyllzr Durununannesi46 günde kaç sigara iciyorsunuz acaba? Bende kullanıyorum birakamadm detayliya da girmedim henuz biraz tedirginlik var sigaradan dolayı 🤦
gizemsahinuymaz Benim 7.haftada başladı. 13 teyim hala devam ediyor. Prilam diye bir ilac kullanıyorum gece uyumadan önce, onun sayesinde daha rahat geciriyorum. Berbat bir sey bulantı kusma. İnşallah hic yaşamazsınız
Durununannesi46 Buseyllzr günde 5e indirebildim en baştan beri. Slimlere döndüm normal kalın değil de. Bırakmaya çalış sen bana bakma 😕
Duyguklc4 Benim de 6. Hafta da başladı hiç bir şey yiyemeden kusuyorum kimse yaşamaz inşallah çok kötü bir şey