gizemsahinuymaz Ben 13 haftalığım ve bu zamana kadar hic bebegimle ilgili rüya görmedim. Benim gibi olan var mı? Ya da gördüğünüz güzel rüyalar nasıldı belki benim gibi görmeyenlere ışık tutar rüyanız?:)
Almigok gizemsahinuymaz 21 haftaligiz bende görmedim ama hamilelikten bikac ay önce görmüştüm erkek çocuk elimi tutmuştu hiç anaç bir insan değilimdir kesinlikle çocuk istemiyordum o rüyadan sonra Allah içime annnelik duygusu verdi diye düşünüyorum bu arada bebeğim de erkek 🥲
minik22 gizemsahinuymaz benimki hep kabus oluyor bikere bağıra bağıra uyandım kızım yok kızım nerde diye ağlıyorum eşim uyandı diyor ki daha doğmadı karnındaaa 😖
Smyye1B gizemsahinuymaz 19 Haftalığım 1 kere gördüm o akşam eşimde görmüş 😇 ikimizde erkek bebek ve aynı benim abime benzeyen bir bebek görmüşüz 😅
gizemsahinuymaz Zeyyyn bikac yorumda daha okumuştum tersi çıktığına dair ☺️ sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
gizemsahinuymaz minik22 Kaybetme korkusunu yoğun yaşıyor olabilirsin. Kendini rahatlatmaya çalış bence. Sağlıkla gelecek 🥰🙏🏻
Nihanus gizemsahinuymaz 28. Haftalardan sonra karnınız rahatsızlık vermeye başladıkça tam uykuya dalış olmuyor çoğu hamilede sürekli rüyalar görüyor insan o yüzden valla endişeli bi yapınız varsa hep kabus görülüyor hiç görmesem keşke ne yazıkki iki gebeliktede benim böylr oluyor 🤷🏼♀️
gizemsahinuymaz Nihanus zordur eminim. Allah tüm gebelerin yar ve yardımcısı olsun kolaylastirsin her anımızı 🙏🏻
minik22 gizemsahinuymaz evet o ara detaylısında ufak sorun çıkmıştı baya korkmuştum hiç sakin değilim 🥲