Snglhfs Kesinlikle 2 haftadır hiçbir şekilde kadın doğuma randevu bulamıyorum adet gecikmesinden sonra mutlaka gel bakalım demişti kan testinde buarada beylikdüzü devlete alabilen varmı yardımcı olurmusunuz
Imasleeper Snglhfs devlete mümkün değil bulamıyorum bende. Öğlen 4 de hazırda bekleyin hemen arayın ya da mhrs de hazırda bekleyin anca öyle valla yoksa özele gideceksiniz mecbur. Doğumları pahalı ama muaneleri mis gibi valla keşke pahalı olmasa da orda da doğurabilsemmmmm 🤷🏻♀️
Aysu123cicek Snglhfs evet cok kolay almak ben be zamn istesme bukuyorum ufak bir yontemi var canim nerde yasiyorsin
Yzaman Snglhfs çok zor bulunuyor randevu devlet hastanelerine 😕 Beylikdüzü devlet hastanesine 34 haftalık hamile iken gittim 1 ay uğraştım randevu almak için 1 ayın sonunda anca alabildim cuma gününe ayın 4 ne bildirim bırakmam bile ise yaramadı
Yzaman Snglhfs hangi doktora gitmiştiniz belki rica etseniz beni cagirmistinix ama randevu bulamadım derseniz kağıt veriyor bazıları
Aysu123cicek Snglhfs canim mhrs uyqulamasi var mi her gun saat 16:00 da yenileniyor ben telefonu alarmin 16:00kuruyorum heme girip bakiyorum o kadar cik randevy cikiyor ki hemen aliyorum sadecr 16;00 da bakman gerekigor o zman yenileniyor 16 gin sonrasina bbile ar
busepoyraz @Snglhfs ilk hamilelipimde bende aynı sıkıntıyı yaşanmıştım aydın kadın doğum hastanesinde doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım
Aysu123cicek Snglhfs evet buluyorum canim saat 16:00da olur olmaz gir ben oyle yapiyorum hemen bukuyorum hata bazen gidemiyor iptal ediyorum tekrardan ertesi gun girip tekradan randevu aliyorum