dilaaaraozturk Syd160531 benim son 90 ama daha sezeryan mı normal mi belli olmadığı için bilemiyorum 😂
Syd160531 dilaaaraozturk nasıl hayırlıysa o olsun canım sen karar veremedim mi yoksa doktorun mu belirlemedi
Aysegul432692 Benim de son 30 uygulamaya göre ama bebiş tombiş olduğu için 10-20 gün kalmış da olabilir. Bu soğukta ne işim var derse gelmeye de bilir 😂 her şey olabilir 😂 Pazartesi hepsi belli olacak iple çekiyorum biraz korku biraz heyecan 😍👶💙
Syd160531 nurpella ayy gelir canım gelir benim 70 o da uygulamaya göre sezaryen olacağım için 50 falan yine iyi öyle avutyyorum kendimi 😂😂😂
Moniza Hayat63 benimki de 2.gebelik ilk gebelikte zaman hiç geçmedi dediğiniz gibi günler yıl gibiydi sanki bunda ilk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum şimdi hareket ettikçe ben hamileyim diyorum 🤭😅
Hayat63 Moniza ay kız biz aynı durumdayiz wala Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah🥰😂😂
Annebebek81 Hayat63 yaaa 😍😍 göz açıp kapayana kadar geçiyor emin olabilirsin bn ne ara 24 haftalik oldum bilmiyorum bile cok cabuk gecti zaman insallah sağ saglim kucagimiza aliriz 🤲🤲🤲
Onurbunur Syd160531 son 47 biraz erken gelirse çok mutlu olacağım ama istiyorum diye 40 haftayı doldurur
Syd160531 Onurbunur zamanında gelsin sağlıklı olsun gerisi önemli değil ki canım o kadar beklemişsin bitmiş nerdeyse :))
Onurbunur Syd160531 tabi öyle de artık çok zor taşıması hareket etmek yatmak kalkmak zaman yaklaştıkça sabırsızlanıyor insan evde tekim şuan şimdi doğmuş olsa iki oynaşırdık ne güzel allah hepimize nasip etsin sağlıkla mutlulukla oynaşalım bebişlerle😘
Syd160531 aysnrkrccc Evet benimde öyle 2.doğum ve 70 ve sezaryan olacağı daha erken de olabilir yine de zamanında sağlıkla olur inşallah 🙏❤️