ElfErk Syd160531 aaa:) doktorum umi plazada.. doğumumu Jimerde yapmayı düşünüyorum..siz nereye gidiyorsunuz 🌸
Syd160531 ElfErk evet hastaneden de doktorunuzdan da çok memnunuz Volkan bey bizim doktorumuz ilk gebeliğimde de kendisi doktorumuzdu çok sempatik iyi bir doktor kendisi güler yüzlü de ☺️
ElfErk Syd160531 volkan aksakalli değil mi:) ben de çok duydum adını.. hayirlisiyla gelsinler inşallah:)
Kocyigitebru A Son 44 gün mide yanmasından uyuyamıyorum 😞 geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum sanki geçmişsek gibi 40 gün 😞
Rabiaelif2017 Btl2652 aaa aynıyız canım benimde 32 🥰🥰 ama benim sezeryan olucak o yüzden biraz daha erken olur. Heycan varmı sende de 😊😇
Btl2652 Rabiaelif2017 olmaz mı Cnm tabıkı gunler gecmek bilmiyor 🤭 bende sezeryan ıstyrm doktorum kabul ederse hafta salı randevum var bakalm ne dıyck. Senn ıkıncı dogum galıba tahmını ne zmn olur ozmn Cnm dogumun
Rabiaelif2017 Btl2652 evett ikinci doğum benimde haftaya cuma randevum var doktor o zaman gün vericem dedi. Ama sanırım aşağı yukarı 38. Haftaya falan veriyorlarmış gün. Ağrıların varmı kasılma falan. Birde bebis kaç kilo🥰