Evettt sonunda çok şükür banada nasip oldu buraya doğum hikayemi yazmak elimden geldiğince özet geçmeye çalışacağım. Gebeliğimi çok yüksek değerle öğrenmiştim ve haftam erkendi doktor dış gebelik bu kesin dedi git gel öyle olmadığını öğrendik fakat bu defa da kesenin etrafında kanama görüldü uzun süre fitil kullandım hareketlerimi kısıtladım bu esnada dört beş ay kustum yediğim ne varsa çıkardım ayrıca sol yumurtalıkta 6 cm dermoid kist tespit edildi patlayabilir büyüyebilir vs bir sürü şey duydum bunun ardından gebelik zehirlenmesi yaşadım idrarda protein kaçağı yüksek tansiyon ödem derken çok şükür spinal anestezi ile kızımı kucağıma aldım başından beri bir sürü sebepten bebeği kaybetme durumum ve erken doğum riskim vardı tek yaptığım şey doktorun dediği herşeyi harfi harfine dinlemek oldu 28 haftamda hastaneye yatıp çıktım o günden beri oldu olacak diye bekledik ama erken gelse de herşeyin çok güzel olacağına inanmıştım eminim bu yaşadıklarımı yaşayan bir çok anne adayı var ben belki size moral olur diye paylaşmak istedim isterseniz yapamayacağınız hiç birşey yok tek yapacağınız inanmak olumsuz düşünceleri kafanızdan çıkarmak. Dilerim hepiniz bebeklerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏻🥰