Son_Almila Olich benm martta yapçam doğum paketi iyi ki erken aldım diye şükrediyorum fiyat olarak uygun 8 muayane 8 kontrol doğum bazı testler vs mevcut
suleesrky İstanbul Özel Avrasya Hastanesi normal doğum 5000 sanırım ben özel sağlık sigortası yaptırdım
hukukcuanne_06 Ankara lokman hekimde temmuza kadar doğumlar 7500 müş temmuzda zam gelir dediler, doğum paketi 10500 doğuma kadar tüm kontroller tetkikler dahil olunca bize o daha makul geldi.
-askannesi Asyaaa35 bende egepole gidiyorum canım Dilek alihanoğluna. Fiyatlar baya bi uçmuş değil mi☹️
Asyaaa35 semakulekci benimki vermedi yaa bişey olursa hastaneden ulaşabilirsin dedi ama hastaneden ulaşmak bile zor bazen sonuclar icin arıyorum kendi bile cıkmıyor telefona asistanı iletiyor sonucları
semakulekci Asyaaa35 Bazı doktorlar malesef vermiyor başka memnuniyetsiz bir durumun varsa değiştir istersen canım parasıyla değil mi sonuçta ilgilenmesi lazım yani
Olich gldn065807 gerçekten de uygunmuş 👍 Ben doktorumdan çok memnun kalmasaydım zaten çoktan giderdim bir önceki doğumumu da aynı doktoruma yaptırdım. Memnunum ama bu fiya çay politikaları memleketi, insanları ne hallere soktu ah ahhhh 🤦🏼♀️