Kelebekkkkkk Fatime_gdl benimde bu gün öğlen inşallah. Sağ Salim ağrısız sızısız kucaklarımıza alalım 🤲🏻 dualarınızı beklerim kızlar 💗
yenianneadayi04 Fatime_gdl yarın sabah için bana da gel dedi doktor ama moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızım ateşlendi şimdi onu bırakıp nasıl gidicem ameliyata giricem bilmiyorum 😞
Elizanali Ayy kızlaarr psikolojik olarak sancım var inşallah sadece psikolojik değildir demiştim, suyumm geldi bugün doğururum herhalde sancımda var bana dua edin ❤️🥳
Sevaa02 tubahamza 40+5im ben de.bugün için suni sancıyla başlatıcaz dedi doktor istemeden de olsa sanırım bu güzel tarihte doğurucam bende 🙄😁Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişinizi.
LadyMama gurbetcikizii bakalım kim doğurcak şimdi kontrolüm var benm allahım inşallah doğururum bugün yaaa 😂😂
LadyMama gurbetcikizii 2 cm açıklık olmuş nst ye baktılar çok sancı çıkmadı eve gönderdiler ama bugün doğurcam ben eve gidip akşama kadar squat yapmaya niyetim var 😂oğlumdada böyle olmuştu gece yarısı doğurmuştum bu defa 12 den önce yetişmeye çalışcam 🤣🤣