portakalcicegii LadyMama ayyy 22.02.2022 de çok güzel bir tarih . O zamana kadar tut dicem ammmmaaaaa 😂🥺
gurbetcikizii LadyMama ayyyy bendeeee 😂😂😂 aynı gümdeyiz hatta bende squat yapıyorum ve sıcak su torbasının üstüne oturdum 😂
Elizanali LadyMama Bende dua ediyorum yarın(henüz fransada 1 şubat) doğsun diye psikolojik olarak sancım var inşallah sadece psikolojik değildir 😅
Sevaa02 tubahamza 40+5im ben de.bugün için suni sancıyla başlatıcaz dedi doktor istemeden de olsa sanırım bu güzel tarihte doğurucam bende 🙄😁Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişinizi.
Kadriye20 tubahamza evet spinal olacak planlı sezaryandi zaten ikinci doğumum olacak ilk oglum iki yaşında.. ilk dogumum zor geçmişti inşallah bu biraz daha kolay geçer🤲
tubahamza Kadriye20 inşallah seninde benimde kolay geçer benimde ilki genel anestezi ydi çol ağrım olmuştu bakalım bu nasıl olcak.inşallah ağrım olmaz çok korkuyorum
LadyMama gurbetcikizii bakalım kim doğurcak şimdi kontrolüm var benm allahım inşallah doğururum bugün yaaa 😂😂
smyr_na Ben de varım🙋♀️ Bugün (02.02.2022)’de 13.30’da nasipse kızıma kavuşuyorum.. 38+2 bu yolculuk inşaallah son buluyor🧡 sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşaallah🙏🙏💐
Fatime_gdl smyr_na amin inşallah cnm Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla gelsin bebişler