-deniz- Gamzeaydin13 salıncaksız daha iyi sanki çünkü bebek 2-3 ay pusete sığıyor hemen büyüyorlar. O salıncak aparatı sonra gereksiz yer kaplar bence evde.
Funday35 Gamzeaydin13 2 ci araba daha güzel bebek büyüyünce salıncak aparatı gereksiz kalıcak 2 ci arabanın önden duruşu daha güzel canım
Nur123aa Gamzeaydin13 ikinci bebek arabasının marka modelini söyler misiniz bizde araba bakıyoruz da hoşuma gitti
Gamzeaydin13 ilk attığım bebek arabasında salıncak var diğerinde yok kararsız kaldım yardımcı olursunuz inşallah ❤️🤗
-deniz- Gamzeaydin13 sallanmaya alışırsa hiç bırakmaz benim oğlum öyleydi sallamayı bıraktığım gibi uyanırdı 1 saat boyunca uyanmasın diye salladığımı hatırlıyorum. Sizinki de alışırsa bu salıncak küçük gelecek ve ekstra sallanan bir şey daha almanız gerekecek
Gamzeaydin13 -deniz- bebek odası aldık beşik de alıncak salıncağı da almayı düşünüyo eşim gereksiz düşünüyorum ama o öyle düşünmüyo😊
Gamzeaydin13 Funday35 teşekkür ederim cnm 🤗karar verdim siyah bebek arabasını alıcam duruşu rengi güzel
Funday35 Gamzeaydin13 Güzel tercih canım benim bebek arabamda siyah bence siyah çok asil bir renk ☺️ Hayırlısı ile kullan canım inşallah 🤲🏻
Gamzeaydin13 amin insallah rabim hepimizin kucağına almaya nasip ettsin🙏 ❤️🤗ben de cok seviyorum siyah beyaz kıyafetlerim de hepsi siyah hiç vazgeçemedim siyahlardan😂😂