ErsiNuray Kizcelerim mrb öncelikle uzun zamandr girrmedim forma prensesim geldi ve 26 günlük oldk şükür dogm yaptm.hafta hissettm.geleceğini ve bi onceki gece esime dedimki hissediyorum gelecek gibi bu ara dedm ve ddim gibide oldu sali sabah kanamam oldu bi telas sanki hemen cikip gelecek gibi neyse o gun dr gitmedim bekledim sanci gelsin diye ara ara sancilar oldu uzun aralikta rahattm naslsa yakn hastane dedm. Gece 2 de lavaboya gitmek icin kalktm kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu neyse uzatmim sukur aksam 6.30da prensesimj kucamiza aldik. Normal dogm yaptm ve inanin cok rahattm tek skntim tansiyonum yukseldi sanci cekerken inanilmaz bas agrisi yasadm baska bi problem olmadi. Gel gelelim ev maceramiza uykusuz 2 gece ve sonnda hastane yolu 😭 sarilik asiri yukselmisti kuzumun 2 gece kuvezde kaldi bizi almadlar yanina onu orda birakmak nasl zor geldi anlatamam minicik bedni ile tek basina kalmıştı orda kuzm şükür simdi iyiyiz toparladik minnakimla alistik sayılır birbirinize anlasma yolumuz prenses herseyi ciglikla istiyor uyanir uyanmaz basiyor cigligi 😭 uykusuz geceler ona feda olsun Allahim sizlerinde bi an önce kucaniza almayi nasip etsin. Bu arada ozele gidiyordum tansiyindan dolayı biraktm devletete yaptm ve cok memnun kaldm ozel gibi cok ilglendler her sorduma cvp verdler korkumu aldlar. Kesinlikle mecbr kalmadikca normal dogmdan yana olun bn balin gibi söndüm dogmdan sonra hemencik kalktm ayaga bebegime baktm evime baktm. Hakkini yemeyeyim Allah razi olsnlar kayinvalidem ve görumcem cok guzel ilglendler benimle ve bebegimle uzun oldu k.bakmayn 😊😘😍😍😘
Minnaksercecik ErsiNuray allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm gözünüz aydın darısı bizlere inş
ErsiNuray ipekbdk 37+1 canm 2 kg dogdu mutlaka tansiyon takibi yapin o yuzden erken oldu ve kilosu düşmüş anne karnında simdi iyi şükür
ipekbdk ErsiNuray canim kuveze falnda gjrmedi dimi bnim tansiyon kan faln hep dusuk bakalim nolcak valla korkuyorm bnde
ErsiNuray ipekbdk düşünün zarari yok bildm kadaryla bnmde 11 .7 idi hep sonra 14 8 derken dogmda 16 oldu yuksek tehlikeli canm takibini yaptr mutlaka. Bnmki çıktıktan 2 gn sonta sailiktan yatti kuvezde canm 2 gece kaldi cikti
ErsiNuray Size bi tavsiyem normal dogm sırasında sanci cekerken burundan nefes alin agzdan vern ebe bana onu dedkten sonra tuttum kendimi be uyguladm inann cok ise yaradi sancim hafifledi ve dogumum hizlandi acilma olayi yani bana sabaha kalr demslerdi geceye bile kalmadi şükür sanci geldi anda uygulayn mutlaka ve bol bol dua edin