Acemianne__ seve seve cevaplarım hemde 😍😍
Benım hep ıcımde erkenden doguracam hissıyatı vardı hani derler ya insanın ıcıne dogar dıye gercekten oyle ınanırım 36+5te de geldı oglum 😃
Dogum için işe yaradı dedıgım seyler fazla yok ben başından bwri sezeryan ıstıyodum cok korkuyodum normal dogumdan spinal sezwryan oldum o yuzden ( iyiki) dıyorum 🙂
Oglum 2 hafta onden gıderdı hep ben erken gelirse naparım derdım doktoruma doktorumda daha durur 40 hafta bıle dedı ama doktorumun tatılde oldugu zaman oglum bırden gelmek ıstedı ve tanımadıgım bı doktor sezeryana aldı benı 😐
Dogum başladıgını ınsan hıssedıyo gercskten bı sabah kalktım bı halsızlık uyumak ıstememe yemek yıyememe ne oluyo bana bugun dedım bıde 36+5tim hanı dogum daha var dıyodum sonra akıntım cok gelıyodu sankı altıma işiyodum kacırıyodum azıcık bu arada suyum gelmedı nişandı sanırım ama oyle afedersın kanlı degıl normal yogun akıntı gıbıydı sonra doktprumu aradım sasırdı sen bişe hissedıyon kı aradın benı gel kontrole ben yokum arkadasım var dedı sonra arkadası benı sezeryana aldı orada nstye baglandım ve dogum sancım cıktı belki normal dogumu cok kolay yapacaktım oglumun kafası kanaldaydı cunku ben ıstemedım
Valla belden asagı oldugu ıcın 5 dkda cıktı oglum o an hem korku hem heyecan oyle karısık duygu hıssettım kı bıde aniden doguma alındım onunda şoku vardı uzerımde bana gosterdıler yanagıma koydular o an dunyalar benım oldu daha dun gıbı yaa 😢
Dogurduktan sonra benı en cok zorlayan UYKU uyuyabıldıgın kadar uyu sımdı kac haftalıksın bilmıyorum ama yat uyu ıa guc ugrasma hamileyken topladım evı ne oldu dogumdan sonra hıc yapmamısın gıbı vallahı bu gunlerını degerlendır 3 ay bıde kolıktı gece gunduz agladı oglum anca sımdı toparlanıyoruz
Amiin sende sagsalım bebişine kavus ınsallah canım herseye ragmen annelık cok guzel 😍😍❤️❤️❤️❤️