KubraAydin Kızlar son adet tarihime göre 34+3 ama doktorum bebeğin önden gittiğini 38 haftalık göründüğünü söyledi bu bi sıkıntı çıkarır mı iyi mi kötü mü bilemedim çok aklım karıştı
Deniz_moms KubraAydin şeker yüklemesi yapıldımı 27. Haftada benimde 2 hafta önden gidiyodu gebelik şekeri çıktı
UmutsuzPolyanna KubraAydin hoay maşallah subhanallah kız şeker, tansiyon, kolesterol filan bir şey var mı aşkom doktor başka bi şey demedi mi ?
KubraKocakaplan KubraAydin benimde 3 hafta önde çıktı ama doktor ultrasonda yanılma payı olabilir stress yapma dedi zaten ilk bebeğimdede aynı şey olmuştu merak etme hiç bişey olmuyo büraz tospiş olur o kadar 😀
Deniz_moms KubraAydin bilemedim çok fazla gibi geldi bana başka bi yere daha görün istersen yanılabılır doktorun
mucizegebelik6 Benimde iri bebek ama iki hafta onde dedi. Hic 4 hafta önden duymamıştım 🤭 şeker de yoksa masallah deyim. Erken doğum fln olur olmaz bisi dedi mi doktor
KubraAydin mucizegebelik6 şeker testi yaptırdım gayet normal çıktı erken doğum vs risk falan yok dedi bende anlamadım shshshssn
KubraAydin UmutsuzPolyanna aşkım valla hiç bişey yok şeker yükleme falan da gayet normal çıkmıştı biraz kafası büyük dedi gelişimi önde gidiyor dedi kilosu kafasıyla beraber 2500 dedi hahahaja 😂😂 bende anlamadım iyi mi oldu kötü mü oldu 😂
hunilimom KubraAydin benim 3 hafta komşumuzun kızının 4 haftaydi 36 da doğum yaptı ama o ben 41 de masallah bazen yanlış ölçüm olabiliyor
KubraAydin hunilimom gelişimi önde gidiyor dedi yani iyi gelişimi dedi ama 4 hafta bana da fazla geldi şimdi aklı karışıyor insanın iyi mi kötü bilemedim bende
blueberyy00 KubraAydin erken doğum risk yokda çocuk 4 hafta ondeyse 38 de şimdi daha ne kadar durabilir ki vakti gelince doğar o zaman gelişimi tamamlarsa maşallah sağlıkla al kucağına
UmutsuzPolyanna KubraAydin KubraAydin kafasıyla beraber 2500 dedi Hdjdjeıj kafasıyla beraber diye belirtmesi jfjdkdjdnahauhahah🤣🤣 Benim oğlanda 2,5 hafta önden giderdi kafa büyük derdi hoca 38+5 de 3,860 sezeryanla doğdu o zaman seninki rahat @Deletedmom62627 gibi 4,700 doğar hacı dkdmdm🤣🤣
Mihriballim KubraAydin doktorun dili sürçmüs olabilir mi 2500 çok aşırı bı kilo değil yani 34 haftalık bebek için aşırı değil 36 da kizim 3000 Gramdi benim.
eslemsi KubraAydin 2500 cok degil ki ama 34te. Benim kizim 37de 3600 dogdu. 3 haftada 400gramdan 1200 alsa sizinkide o ci ar oluyor 37nin icinde. Gayet iyi bir kilo ama 4 hafta onde de degil 2 hafta filan demek istedi bence
hunilimom KubraAydin benim kız da hep Gelişim açısından öndeydi ama kafası felan haftasıyla uyumluydu bence önemli olan kafası eger büyük olursa normal doğum çok zor olur
Deniz_moms KubraAydin sıkıntı yoksa genetik olarak iri bebek olabılır sağlıklı olsunda gerisi önemli deil
KubraAydin UmutsuzPolyanna hahahajaja valla ya öyle dedi kafasıyla bilmem neyiyle beraber ölçüyormuş makına da kafasıyla beraber 2500 dedi şuan 34 haftalık tombul olcak heralde falan dedi 😂 Sağlıklı doğsun da tombul mu oluyor olsun napalım hsjsjdjsjdj 😂😂😂
Deletedmom62627 UmutsuzPolyanna puhahahaha kafasıyla beraber ney la 😁😁😁😁benimki kafası hariç 3000 gr doğdu o zaman anca çünkü 😁😁😁😁
KubraAydin Fulyaaa1 evet dün gittim en son 34. Haftamdayım 2500 dedi kilosuna ama haftası gelişimi önden gidiyor 38 görünüyor dedi 🤷♀️
Ozlemdiril KubraAydin canım 38 haftalıl bebek 2500 zaten zayıf dogmuş oluyor sana once bu bebek hemde 4 hafta diyipde bunu demesi çok sacma o zaman bebegin 3 kilo yada 3300 falan olması lazımdı ama sana 2500 dedıyse zaten 34 haftayla uyumlu yani kilosu
KubraAydin Ozlemdiril aynen böyle söyledi bende anlamadım iyi mi dedi kötü mü dedi haftası ilerde diye çok ilerde dedim gelişimi iyi dedi 🤷♀️