Deletedmom622772 Moonlight1 ikili test ihtimalleri ölcen bir test eger kesin bi sonuc verse herkes 12. Haftada kesin cinsiyeti ögrenirdi :)
NeseA Canım ben bu gün hastaneye gittim devlet hastanesine doktora cinsiyet sordum söylemedi yanındaki sekreter abla bana dedi ki ikili tarama yaptıysan bakım orda cinsiyet yazıyor dedi yapmadım dedim,artık nerde nasıl yazıyor bilmiyorum canım
Ayselrn NeseA yok ikili tarama testi çocuğun esne kalınlığı yani down sendromlu oluşunu gösterir cinsiyet sadece ultrasonda belli olur
NeseA Ceren12 kız ben 19+1 haftalık oldum ordan çıktım başka hastaneye gittim söyledi cinsiyeti erkek dedi:) bizim devletteki suriyeli doktor hiç söylemiyor Gej yaa
Mrvnehir208 NeseA turkiyede Suriyeli doktor varmiiiiiiiii ilk defa duydum… ayrıca kurtce kelime var sanirim bendensin
Moonlight1 Ben kendimce bi sonuca vardım bakalım haftaya cinsiyeti öğrenirsem tutup tutmadığını buraya yazarım 🤭
yaseminbirinci Ben de ikili testte öğrendim cinsiyeti. Eğer bebeğiniz uygun pozisyondaysa söyler doktorunuz. 🌸
Mrvnehir208 NeseA valla şaşırdım Suriyelilerin doktora bide dil bilmiyor çok ilginç 😁. Bende vanliyim canim
Mrymali Cinsiyet çok belli oluyor. 4 ayda orası görünce ama ben üç aylikken doktorum söylemişti.bebwgin ense kalınlığı ve ayak topuğunda belli oluyormuş. 😁😁😁
sunset_momy Kızlar ikili test ne zaman yapılıyor? İlerde detaylı ultrasyon zaten yaptırmayı düşünüyorum ikili üçlü testlere gerek var mı
sunset_momy Kızlar ikili test için sadece kan mı vercez? Başka bi işlem var mı? Bide sonuç ne zaman çıkıyor Sonucu doktorun anlatması gerekiyor ama o güne randevu alamazsam nolck e nabızdan biz bişe anlamayız doktor değilz
acemianneinci sunset_momy Ben geçen hafta verdim bugün çıktı sonucu kontrol olduğu için tekrar randevu almama gerek yoktu
acemianneinci sunset_momy Kan veriliyor ve ultrasondan doktorunuz bebeğin bazı ölçümlerini alıyor bildiğim bunlar ☺️