Hatunnn İdrar yolu enfeksiyonu nedeni ile doktlrum augmentin ve piyeloseptly ilaclarini yazmisti 1 hafta kullanmam icin 4 gundur kullaniyorum akintim artti sanki bole yogurt kivaminda geliyor tuvalet ihtiyacimi karsiladiktan sonra, cumartesi kontrol doktora yazmak istemedim acaba ilaclar sokturuyor mu ise yaradi mida boyle oldu bilemiyorum, enfeksiyon erkn dogum yaptirirmis ya cok endise ediyorum:/
ZeynepKeke Hatunnn benimde var canım dedillerinden içtim hep ama fayda etmiyor hala cok akıntı var dediğin gibi
Edizefeninannesi Hatunnn canım benimde vardı yeni bitti antibiyotiğim akıntılarımda dediğin gibi çoğalmaya başladı ama doktorum onun enfeksiyonla alakası yok gebelikde akıntı olur dedi
Hatunnn ZeynepKeke boyle cok yoktu akintim aslinda bukdr ilaclardan sonra artti sanki anlamadim bende, bi kac gun azalmisti hatta. Yani nekdr ileri boyuta ylastigi zaman erken dogum riski yapiyor bilemiyorum allah yardimcimiz olsunn hic bitmiyor dertler:)
Hatunnn Edizefeninannesi ama yesilimsi bi akinti benmkisi, kokulu degil ama o beyazimsi hali yok baya yesilimsi geliyor
ipekbdk Hatunnn valla bnimde ayni ama hic bitmiyo sanci falan cikiyo o yuzden nstde ama bnde suanlik bisey yok sadece yanma kasinma var
Hatunnn Edizefeninannesi bayram diye rahatsiz etmek istemedim cumrtesi kontrolum vvar nasilsa bakicaz artik