donmezzderya Normalmi bunun olması doğum belirtisimi bu nasıl sayabilirm doğum olup olmadığını basıl anlarım illa sumu geliyor doğum olunca
Kimm47 donmezzderya Gelip giden sancı yalancı sancıdır geldiğinde uzan geçiyorsa yalancıdır geçmiyorsa saat tut
semakulekci donmezzderya Yalancı sancı ılık duşta su içince veya yürüyünce geçiyor canım gerçek sancı da geçmiyor hatta giderek sıklaşıyor artıyor 🙏
Busra2013 donmezzderya 35 haftadayım dun aksam karnım sırtım cok agrıdı bugun allaha sukur karın agrısı fazla degıl dun kadar dun doktora gıttım normal dedı bebek dogum pozusyojunda cıkmaya hazırlanıo dedı ama baya korktum bugunde sırtım tek agrıo vajınam agrıo normal yanu dogum degıl
donmezzderya Kimm47 ayy tamam çok sağol yalancı sanırım üç kere oldu saate bakıyorum uzanıyorum zaten uzanırken oldu komple sardı belimi karnımı zaman tutuyorum bakalım
donmezzderya semakulekci hey iyi bari korktum bir an şuan yok ama kasıyor kendini toplanıyor gibi aşağıya indi iyice sanırım aşağıda hissediyorum
semakulekci donmezzderya Benimde aynı canım aşağıda bugün vajinamda batma bile hissettim doktora yazdım direk bebek yerleşiyor dedi
donmezzderya Busra2013 banada gittiğimde olacak normal dedi ama sancı girince 3 dakikada bir 3 kere girdi acayip ağrı korktum bende