Yagmurkcr97 Oznurdnmez ben sık olmasada yiyorum. Zararımı varmış? Bilmiyodum bile. Şuan 34+4 haftalıgm
Merve12 Oznurdnmez pastirmali yumurta yiyebilirsin ben tuketiyorum sahsen 35 haftaligim en basindan beri hic kisitlama koymadim pizzalara koyuyorum bazencama genellikli pastirmalocyumurta yapiyorum cig tuketmemeye calisiyorum
tomurcukannesi Oznurdnmez ben sucukta pastırmada yiyorum arada. Temiz ve güvenilirse çok sık olmamak kaydıyla sorun olmıcağını düşünüyorum
Oznurdnmez Yagmurkcr97 internette öyle yazıyordu çiğ olduğu için birazcık zararlıymış sanırım pişman oldum yedikten sonra 😰
ZeynepKeke Bana doktor yeme demisti pastırma sucuk midye kokoreç falan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 37nci haftadayoz yeni yemi sucuk yiyorum pastırmayıfa biraz kızartıp daha fazla dayanamadım🙄
Yagmurkcr97 Oznurdnmez bişey olmaz yediysen. Bende şuan 34+4 um, çig sosis falan da yedm bişey olmaz. Sadece dikkat et.
deletedmom321 Oznurdnmez çiğ olduğu için bakteri riski var illa zarar verecek diye bir Kaide yok az ve arada yenebilir ben yedim
ZeynepKeke Oznurdnmez bana doktorum sucuğun normal insana bile zararı cok kaldı ki sen hamilesin demisti ama simdi yiyorum iyi pisirip pastırmayıda öyle yumurtayla
Oznurdnmez Merve12 evet dediğiniz gibi yumurtalı daha mantıklı bu gün çiğ olarak tükettim ama inşallah zarar vermez 😰
Merve12 Oznurdnmez bisey olmaz canim ya nolcak bu kadar abartmayalimcdefalarca kez cig yedigim oldu sikinti etme bu kadar
gonulcelen tomurcukannesi temizlik ve güvenilirlik degil sorun salam sosis sucuk pastırma mayonez etliçiğ köfte vs bunlar çiğ et sınıfına giriyor ve tüketilmesi gebelikte sakıncalı çünkü bakteri ki aman herşey de var dediğiniz bakteriden degil ciddi sıkıntılar yaratabilir toksoplazma diye netten araştırma yapmanız yeterli olur. Eti bile çok iyi pişmiş tüketmek gerekir kaldı ki salam sosis sucuk nelerden yapılıyor belli degil. https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/hamilelikte-toksoplazma-pembenar-detay-hamilelik-2422824/