Naazli Kızlar selam. Şu e bebek indiriminden biberon almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim. Siz neler aldınız tavsiyeniz nedir ??
Anne_N Naazli ben dr browns öneririm. İlk çocuğumda kullandım. Lansinoh da güzeldi ayrıca. Gaz yapmayan ara akışı sağlayan biberonlar
Naazli Sakileyt aventin e bebeğin sitesindeki yorumlark çok kötü ya. O yüzden kafam karıştı. Akıtma yapıyor ağzından fazla sıvı geliyor diye bilemedim
Naazli Cemrreedemirci kuzeymomss Aventin e bebek yorumları kötü o yüzden aklım karıştı. Çok memnun değil kullananlar diye
kuzeymomss Naazli çevremde kullanan herkes çok memnun o yüzden kararım avent almak yönünde tabi ki siz bilirsiniz ☺️
Aysee_35 Naazli ben lansinoh aldım cam. Başlık olarak yenidoğan aldım. Aventler uçmuş resmen gerek yok o kadarına
yeliz007 Naazli Bende dün e bebeğe baktım canım awent yenidoğan cam olanlar 170 civarıydı trendyollda 130 TL aklında bulunsun derim fiyat farkı biraz var
Polenpolen52 annelikyolculugu2875 canım bu yavaş akışlı bıberon oluyor yani antikolik biberon yaz cıkar kesın
blueberyy00 Naazli ben lansinoh aldım anne göğsüne en yakın olanlardan biriymiş ucu bebekte meme reddi olmuyormus