Esraaer Kızlar 37+3 üm bugün çatı muayenesi oldum doktor pembe bi akıntı gelebilir muayene ettiğimiz için korkma dedi ama benden kahverengi uzayan küçük bi akıntı geldi bu nişan mı oluyor hemen doğurmam di mi ?
Minnakelifim03 Esraaer hayır canım Nisan değil Nişan kan gibi sümüksü oluyor ve küçük bi akimti gibi değilde daha çok geliyor
Kelebekbusra Esraaer doktorunun numrası varsa bır sor sancılarını takıp et sancıların çogalırsa acile gıt canım
Esraaer Zehra9616 ay doğurmamam gerek bi hafta eşim karantinada covid onsuz doğurmak istemiyorum diye sordum bi de ilk olunca bilemedim🥲
Esraaer Minnakelifim03 sümüksü gibi uzayan kahverengiydi benim ama çok değildi peçeteye geldi normaldir herhalde
Esraaer Yesim619 ben buna inanmıyorum o zaman herkesin alttan muayenenin olduğu ilk gün doğurması gerekiyor kaç kez muayene olup 41. Haftada doğuranlar var
Esraaer Kelebekbusra sordum normalmiş muayene ettiğim için olabilir dedi yani muayenede açılmam da yoktu sadece rahim ağzı yumuşamış demişti sancım da yok teşekkür ederim cevabın için canım
Kelebekbusra Esraaer Aynen ole bnde kac kez doktoruma ve baska doktora sordum sadece korku verıyorlar bu sekılde