Prensesinibekleyenanne Bugün itibari ile 36+0 haftalığız perşembe günü kontrolümüz var tahmini tarih sorucam ama söylerler mi bilmiyorum.Devlet hastanesine gidip gün alan var mı?
Hruu Prensesinibekleyenanne bende şuan 36 haftalığım canım devlete gidiyorum tarih vermedi haftaya gittigimde soracağım bende
Bssrrr Prensesinibekleyenanne haftan daha erken canım gün vermeyebilirler. Sezeryansa ve devletse 38 de falan verir diye düşünüyorum. Bana 37de gün vermişti özel olduğu halde
Kumsallina95 Prensesinibekleyenanne 35 haftadayim bende ikinci sezeryanım olacak doktor randevum 8 inde gün verir artık bebekte bir hafta önde gidiyor bakalım nasıl olacak 😊❤️ sağlıkla gelsin minik kuşlar 🥰
Halime0638 Prensesinibekleyenanne 37 haftaligiz bebegim makat geliş de sehir hastanesine gidiyorum gün daha vermediler devlet boyle seylerde gec veriyor 🥺 tam 38 haftamda randevum var bakalım bebegimin dönmeye pek niyeti yok gibi vericeklermi gün bilmiyorum
Prensesinibekleyenanne Hruu hangi hastaneye gidiyorsunuz . Benim 2 3 gündür kemiklerimde ve belimde ağrı var düzenli değil ama erken gelecek şüphesine düşmedim de değil.
Hruu Prensesinibekleyenanne şehir Hastanesi’ne gidiyorum canım kemik ağrısı benimde vardi doktorum cok normal dedi son zamanlar bu saatten sonra doğum olursa da erken değil 36yi tamamlamış oluyoruz
Prensesinibekleyenanne Bssrrr geçen hafta gittiğimde nst de sancı çıktı ama çok büyütülecek kadar değildi muayene ettiğinde baş aşağıda dedi . 2 gün sonra yine gidecem bakalım ne olacak doktorlara göre 1 hafta önden gidiyordu. Geçen hafta 35 haftalıktık doktorumuz 36 haftalık demişti.
Hruu Prensesinibekleyenanne kizz bu arada durumumuz aynii benimki de öyle çıkmıştı doktorum öyle demişti 🤣🤣
Prensesinibekleyenanne Zynpppppp1 hayırlısı ile sağlıklı sıhhatlice alın kucagınıza inşallah 😊🙏🙏 Haftaya bakarsak o zman benim daha rahat 2 haftam var.
Prensesinibekleyenanne Hruu Hruu yaaa bir yandan grlsin istiyordum bir yandan da çocugumla eve dönemezsem naparım diye gelmesin istiyordum. Şuan içim rahatladı valla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagımıza almak nasip olsun o zman 😊😊😇🙏🙏
Prensesinibekleyenanne Hruu 🤣🤣 .Doğum yaparsan yazarsın ben rüyamda doğum yapıyordum tarihi sordugumda 12 şubat diyorlardı. Rüyanın genelde tersi çıkar derler ama bir totem yaptım kendimce bakalım ne olacak 😀😀😍😇 Bugün de agrım biraz fazla idi bakalım yarın ne diyecekler .
Hruu Prensesinibekleyenanne ahahahah yaa şaka mısın senn bende rüyamda doğum yapmış olarak gördüm kendimi kizimim yüzüne kadar hatirliyorum gerçek gibiydi 🤣🤣🤣🤣🤣 yarinmi gideceksin doktora
Prensesinibekleyenanne Kumsallina95 ay aminnnnn hayırlısı ile kucagımıza almak nasip olsun 😊 geçen haftadan bu hafta ya pozisyon değiştirmediyse benim ki normal olacagı için net birşey demediler herhalde artık son aya girdik kesin birşey derler inşallah🙏🙏
Prensesinibekleyenanne Hruu 😂😂😂😂😂😂 dogumumuz da bir olacak her halde bu gidişle 😂 aynen yarın gidicem saat 1 de rabdevum bakalım . Heyecan zaten vardı şuan daha da içim kıpır kıpır oldu 😀😀😀😂
Hruu Prensesinibekleyenanne kismet canım belki aynı gün dogururuz🤭🤣🤣 Yarin 36+3 oluyoruz benim yerimede doktora tahmini doğumu sorarsın hastane dönüşünü bekleyeceğim 🤣🤣🤣🤣
Prensesinibekleyenanne Zehra09 benim ki 26 haftadan beri baş aşağıya geçen hafta gittim en son normal doğum olur senin çok aksi birşey olmadığı sürece demişti bakalım yarın ne diyecekler. 😊
Prensesinibekleyenanne Zynpppppp1 bemimde bugün ilk pelvis kemiklerim çok agrıdı o geçti belim başladı az yürüş yapayım geçer dedm yok bana mısın demedi bende heyecan yapmadım değil valla . Yarını iple çekiyorum.